Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi okoztuk, hogy nem bánnak...

Mi okoztuk, hogy nem bánnak velünk kiemelten, azzal, hogy azt hajtogatjuk: kismama vagyok NEM beteg?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert azt tapasztalom,hogy már nem figyelnek oda utcán,buszon, közintézményekben a kismamákra.

Én őszintén sosem hanyagoltam el magam,és első terhességemnél utolsó napokban is mentem még ide oda gond nélkül, pedig egy "bálna" voltam.

Most a második babánkat várom, nagyon megvisel a terhesség a kezdetektől fogva. Amióta igazán nagy a hasam (ha most felenném a kérdést, hogy tippelnétek-e nekem, hogy hol tartok és linkelnék fotót sokan azt írnák hoyg 30. hét vagy a fölött), azóta különösen.

Minap cukorterheléses vérvételre mentem.

Nyitás előtt már tömeg az előtérben, kb 20-30 ülőhely, a többiek álltak. Az ülők közt is diáktól az idősig férfi nő mindenki, és az állók közt is. Sem nekem sem az időseknek SENKI nem kínálta fel a helyét, pedig pl én majd el ájultam az éhségtől.

Sorszámom volt, már 24. voltam. A "kedves" 25-ös idős néni (csoda ha utálom a nyugdíjasokat???????????) látta hoyg ott éllok már nagy pocakkal, hallotta hogy mondom a mellettem állónak hoyg majd bepisilek, és amúgy is terhesen nagy pocakkall... szóval bement még a 23-as előtt. Teljesen ledöbbentem.

Ez most a legfrissebb példa, de sok van.

Ti tapasztaltok ilyet?

2011. szept. 27. 09:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj kedves utolsó, engem ugyanilyen zebrán gázolt el majdnem egy autós, telefonált a drága. Ha nem ugrok egyet jobbra, akkor valszeg a balesetin kötök ki 32 hetes terhesen. Kicsit megijedtem, persze az meg csak kalimpált, hogy bocsika. Sajnos nem reagáltam kellőképpen, jól bele kellett volna rúgnom, de megijedtem és inkább elmentem onnan.
2011. szept. 27. 17:53
 22/22 Atroposz ***** válasza:
100%
Én úgy csinálom ha nincs hely akkor leülök a busz lépcsőjére .De amúgy volt egy csaj akivel nagyon össze voltam veszve sokat piszkált és képzeljétek átadta a helyét a buszon amikor látta hogy rosszul vagyok ez nagyon jól esett és nem is néztem ki a csajból,vannak még csodák.
2011. szept. 27. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!