Mi okoztuk, hogy nem bánnak velünk kiemelten, azzal, hogy azt hajtogatjuk: kismama vagyok NEM beteg?
Azért kérdezem, mert azt tapasztalom,hogy már nem figyelnek oda utcán,buszon, közintézményekben a kismamákra.
Én őszintén sosem hanyagoltam el magam,és első terhességemnél utolsó napokban is mentem még ide oda gond nélkül, pedig egy "bálna" voltam.
Most a második babánkat várom, nagyon megvisel a terhesség a kezdetektől fogva. Amióta igazán nagy a hasam (ha most felenném a kérdést, hogy tippelnétek-e nekem, hogy hol tartok és linkelnék fotót sokan azt írnák hoyg 30. hét vagy a fölött), azóta különösen.
Minap cukorterheléses vérvételre mentem.
Nyitás előtt már tömeg az előtérben, kb 20-30 ülőhely, a többiek álltak. Az ülők közt is diáktól az idősig férfi nő mindenki, és az állók közt is. Sem nekem sem az időseknek SENKI nem kínálta fel a helyét, pedig pl én majd el ájultam az éhségtől.
Sorszámom volt, már 24. voltam. A "kedves" 25-ös idős néni (csoda ha utálom a nyugdíjasokat???????????) látta hoyg ott éllok már nagy pocakkal, hallotta hogy mondom a mellettem állónak hoyg majd bepisilek, és amúgy is terhesen nagy pocakkall... szóval bement még a 23-as előtt. Teljesen ledöbbentem.
Ez most a legfrissebb példa, de sok van.
Ti tapasztaltok ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!