Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan vészeljem át, hogyan...

Hogyan vészeljem át, hogyan éljem túl?

Figyelt kérdés

20 hetes terhes vagyok.

Édesapámról(56 éves) most derült ki,hogy súlyos beteg.Tüdőrákja van és már áttétes a nyirokcsomókra és a csontjára is.Valószínűleg a karácsonyt már nem tölthetjük együtt vele.

Ha valaki volt hasonló helyzetben,kérem segítsen,mert egyszerűen nem tudom,hogyan fogom átvészelni ezt az időszakot.

Magne b6-ot szedem.

2011. szept. 17. 07:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A bátyám öngyilkos lett, amikor 9 hetes terhes voltam. Az előző babám pont a 9. héten ment el. Egyszerűen nem engedtem meg magamnak, hogy kiboruljak. Elterelem a figyelmem ahogyan csak tudom. Ha majd meglesz a baba, biztos átadom majd magam a fájdalomnak, mert egyszer ki kell jönnie, de nem most.

Ráadásul a 12 héten eltört a combcsontom is, volt röntgen, műtét, gyógyszerek, minden. Úgy néz ki, egyelőre jól van a baba, most 14 hetes vagyok. Ha már ennyi mindent kibírt szegényke, muszáj hogy kitartsak és vigyázzak rá, ahogy csak tudok. Ugyanezt tudom javasolni neked is.

2011. szept. 17. 19:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem 66 évesen halt meg édesapám, lassan 1 éve. Rákos volt ő is évek óta. Tudtuk, hogy be fog következni. Csak azt nem, hogy ilyen hamar. 6 hónapos terhes voltam akkor. Már volt 2 fiúunokája a testvérem által.Azt még megtudta, hogy nálunk kislány lesz. Nagyon nehéz. Minél több idő telik el, egyre jobban hiányzik. Sajnos kislányomnak már 1 nagypapája sincs, csak a mamik.
2011. szept. 18. 08:46
 13/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Édesapám szept.27.-én kedden este elhunyt.

Szívemben örökké élni fog..

2011. szept. 30. 09:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Fogadd őszinte részvétem!

Nagyon gyors lefolyásu volt ezek szerint!

Majd a baba enyhit a fájdalmadon meglátod!

2011. szept. 30. 09:58
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen,nagyon gyors,szinte egy hónap alatt zajlottak le az események.Fel sem lehet fogni,olyan hirtelen történt minden.

2011. szept. 30. 10:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia,nagyon sajnálom,fogadd őszinte részvétemet!Az idő enyhíti majd a fájdalmadat,tudom hosszú folyamat lesz,de eljön majd számodra is a megnyugvás!A babához boldogságot és egészséget kívánok!
2011. okt. 4. 06:48
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. okt. 5. 14:24
 18/19 Brigi1978 válasza:
Én is együtt érzek veled szintén 20 hetes terhes vok és ma telefonált anyum h apu meghalt. Daganata volt de 3 hónap alatt el is vitte én sem tom h fogom feldogozni és a temetést se tom h bírom majd ki de azt is tom h erősnek kell lenni a baba miatt. Neked is sok erőt és kitartást kívánok!
2013. aug. 29. 13:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Most találtam meg a kérdésem,lassan 2 év telt azóta,nehezen,de hozzászoktunk a gondolathoz,hogy nélküle kell tovább élni az életünket.Azt hiszem az első fél év-1 év volt nagyon nehéz,de rá kellett jönnünk hogy az életnek mennie kell tovább.A kisfiamat 6 hetesen kivittem a temetőbe,"megmutattam" Apukámnak,hogy lássa milyen szép lett a 6. unokája is. :(
2013. szept. 11. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!