4-5 hetes kismamaik! Beszélgetünk?
Ma egy kicsit beparáztam Lányok! Olyan 5 ft-os nagyságú kis barnás foltot fedeztem fel a tisztaságin. Úgy megijedtem...Ez kora délután volt. Azóta semmi.
Nektek nem szurkál a hasatok? Nekem olyan sokat belenyilal.
Zsuzsu vagyok!
Nyugi kedves kérdező! Előfordulhat kisebb vérzés, de ha ilyen pici, akkor nem szabad megijedni. Szedsz MagneB6ot? Nekem sokat segített a szurkáláson és a görcsölgetésen. Eleinte nagyokat szúrt bele, de mióta szedem, csak ritkán érzek ilyet. Sajnos a hányingerem, émelygésem nem javul, olyan a gyomrom mint a gombóc. Ha bármit eszek aminek van valami íze, akkor utána órákig olyan rossz ízű a szám, hogy borzasztó! Néha meg olyan éhség jön rám, hogy attól van gyomorgörcsöm... Na szóval nem semmi a mostani állapot. Ráadásul pedagógus vagyok, és még senki sem tudja a munkahelyemen sem, bár egyre nehezebb titkolni. Remélem már csak keddig kell!!!
Azért az UH-n mindenképpen mondd majd el a pöttyöt, reméljük addig nem lesz semmi változás!!!
Szorítok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!