4-5 hetes kismamaik! Beszélgetünk?
Sziasztok!
Ma megijedtem! Menzesz szerint 10hetes vagyok, doki szerint 7-8hetes. Ma barnáztam! A családban sokan ennyi idősen vetéltek el! Ugye nem lesz baj?
Detti :(((
Szerintem nálad se lesz gond.
Azt mondta a doki felesleges a Magne B6ot szedni, az nem a barnázásra való. Azt vettem ki a szavaiból,ha az vetélés lenne, és ha elakar menni a baba,azt nem nagyon állítja meg semmi...De biztatott hogy nem lesz gond.
Detti
Hello! Zsuzsu vagyok! Nekem a kislányomnál volt pecsételés, mi is rohantunk egyből, és mivel volt előtte vetélésem, Utrogestan-t írt fel a doki. Ez segíti a picit a megtapadásban, vagy ilyesmi. Szerintem érdemes rákérdezni, mert nagyon hasznosnak találtam a dolgot, és sok jót olvastam róla.
Tuncy! Gratulálok! Mikorra írt ki?
Detti! Ne aggódj, lehet hogy neked máskor volt a PÉ. és azért kisebb, ne félj, megnő gyorsan...!!! MINDEN RENDBEN LESZ CSAJOK!!! Pozitív gondolkodás!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!