Kismamaik mit csináltok ebben az idöben?
Én sajna dolgozom ésha nem dolgozom akkor lakásfelújítunk úgyhogy nekem időm sincs kimozdulni.Bár ha lenne lehet hogy akkor sem tenném hanem inkább lustálkodnék végre egy kicsit.Amúgy színház,kiállítások vagy csak romantikázás otthon.Reméljük azért lassan megérkezik a nyár.
22+3hkm
Ha van időm, én "kreatívkodok" itthon.
Képet keretezek, varrok, decoupage, gyerekszoba falfestés kézzel (motívumok keresése a neten), hímzés . Mivel novemberben vagyok kiírva, már most csinálom a karácsonyi ajándékokat, mert nagy a család:)
ma pl. karkötőt fűztem, csináltam piszkeszószt, mindjárt ágyneműt húzok, és még keresni akartam ötleteket, hogy hogyan tudnék "csináld magad" üdvözlőkártyát készíteni, amibe majd csak bele kell ragasztani a kölök fotóját, és szétküldhetjük a családban.
nekem úgy tűnik sosincs elég időm:)))
Próbálj olvasni, engem pl. egy jó Agatha Christie mindig kikapcsol. Vagy vannak ilyesmi játékok:
Bugyuta de imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!