4-5 hetes kismamaik! Beszélgetünk?
Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 16:56
101/122 anonim válasza:
Izumizu vagyok, én kérdeztem az Rh negatívot. Aggódom ez miatt kicsit. Egy terhesség alatt hányszor nézik az antitesteket a szervezetedbe? Vagy magyarországon mikor kapsz ez ellen injekciót. Én nem magyaro.-on élek, itt össz-vissz 3szor lát nőgyógyász a terhesség alatt. Abból az első a 17-19dik héten van. Már egyszer elküldettem magam sürgősségivel mert aggódtam hogy jó helyen vane meg ilyenek és a 6. héten megnéztek, csak akkor még nem tudtam a véreredményt. (9hkm)
102/122 anonim válasza:
Engem még nem írtak ki!!! Azt nem tudom, hogy miért nem!!! :(((
103/122 anonim válasza:
Sziasztok.Detti vagyok.fekszek egész hètvégén.tegnap egy nagyon pici homokbarna színű pecsételésem volt, de csak egyszeri.ma még szerencsére semmi.fàjdogàl a hasam bár nem is olyan fàjdalom, mintha tàgulna a mèhem. Holnap megyünk ultrahangra.
104/122 A kérdező kommentje:
Én véreztem egy kicsit az éjszaka.Felhívtam az orvosomat, aki mondta, hogy menjek be a kórházba, majd felvesznek és holnap bejön. Bementem, megvizsgált egy szemét orvos, aki hazaküldött, mert nincs vérzés.Tényleg nem volt azóta, de akkor is ennek oka van. Kedden megyek a saját orvosomhoz.Addig meg pihi 1000-el!
2011. okt. 2. 13:47
105/122 anonim válasza:
Pihenj mindenképpen. Nekem is vérzés esetén kell kórhàzba mennem.holnap meg doki jó lenne már ott lenni.
106/122 anonim válasza:
Sziasztok.Detti vagyok.ma fél 6ra megyünk uh-ra.m
ajd jelentkezem.
107/122 A kérdező kommentje:
Na mi volt Detti?
2011. okt. 3. 19:58
108/122 anonim válasza:
Sziasztok.minden rendben velünk. 9hetes terhes vagyok.22mm a baba.A doki szerint szép terhesség.12 hetesenl ismét uh 16 hetesen vérvétel.nekem se mondta meg a kiírt időpontot.Detti
109/122 A kérdező kommentje:
Szupi! Gratulálok! :)
2011. okt. 4. 07:28
110/122 anonim válasza:
Én ma voltam védőbe, a szülés várható időpontja 2012. május 27. Mennem kell pénteken vérvételre, vizeletet is néznek, Hepatitist is, meg toxoplasmozisra is vizsgálják a vérem, aztán majd jövőhéten kijön a védőnő az eredményért!!! Remélem minden rendben lesz, jó lenne már túl lenni a 12.héten, mert akkor már sokkal kevesebb a vetélés kockázata, mindig ettől parázok!!!:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!