4-5 hetes kismamaik! Beszélgetünk?
Kitartást Zsuzsu!
Én hétfőn megyek a vérvételre amin te is voltál!
Sziasztok Lányok!
Ma voltam UH-n és van egy 1,5 cm-es embrióm szívhanggal :D:D:D Nagyon jó érzés volt hallani a kis szíve dobogását :)
Zsuzsu vagyok! Grat nektek!!! Lett már időpontotok a szülésre? Nekem még mához két hét a 12 hetes UH., de már olyan izgalomban vagyok, hogy csak na... :)
Ja és kértünk kombinált tesztet, 7000 ft. Salgótarjánban, és pontosabban meg tudják így szűrni a down-kórt. Egy UH és egy vérvétel tartozik hozzá. Már 32 éves voltam a nyáron, és úgy döntöttünk, ezt a 7000 ft ot másra is elvertük volna. Szép hétvégét!
Nagy nagy gratula lányok:))
Nekem még 11nap a 12 hetes ultrahangig! Már annyira várjuk apával:)) Bár szegény ide se jöhet be, méga folyósra se szegénykém! Genetikai vérvétel nekem is lesz 12hetesen, a Jászberényi kórházban is 7000 Ft ,de a hatvani az most támogatja a kismamákat és ott ingyenes ez a szűrés!!
Semmi panaszom az esti derékfájáson kívül! Kiváncsi vagyok mekkora már a mini manónk:)
Detti
Juj, akkor majdnem egyidősek vagyunk Detti :) !
Ez tök jó hogy támogatja a kórház, mindenhol így kéne, de állítólag Pesten 22 ezret is elkérnek érte...
mindenesetre a lényeg, hogy minden rendben legyen!
Zsuzsu
Igen Zsuzsu:) Kb egy idősek:) Van már kiírt időpontod? Nekem nincs, de majd a 12hetes uh-n mikor a méretei alapján pontosan kiszámolják nekem hogy mennyi idős,addig ki nem jövök,amíg időpontot nem kapok:))
Detti
Nekem már az első UH-tól megvolt az időpont.Május 18!
Ezt a kombinált tesztet minden kórházban megcsinálják? Mit lehet vele kiszűrni? Hányadik héten érdemes elvégeztetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!