VAn olyan aki annyit stresszelt azon hogy terhes, annyit idegeskedett és sírt, hogy végül elvetélt?
Ez elég kevés infó... Velem előfordult, hogy aggódtam, mert született rossz eredményem (vércukor, AFP, vérnyomás), előfordult, hogy sírtam, mert érzékenyebb vagyok terhesen, de annyira nem vittem túlzásba, hogy elvetéljek.
22. hkm
Kérdező, hasonlón megyek át most én is. Párom nem érti, nem is várom el, hogy megértsen.
12 hetes vagyok, nagyon örültem annak, amikor megtudtam, minden gondolatom a kicsim körül forgott... most meg hetek óta csak arra gondolok, hogy nem vagyok én ehhez felnőve, alig ismerem a páromat, gyerek vagyok én még, nem fogom tudni megfelelően ellátni stb.
Viszont nekem nincs választásom. Ha családot akarok, és nem szülök most, akkor ezentúl lombik, és az is kicsi eséllyel.
Kitartás, el fog múlni ez az érzés. Egyébként én is felhívtam ma reggel a pszichiáteremet, aki anno pánikrohammal kezelt, hogy találkozgassunk újra,, mert az egész éjszakát átsírtam most.
Kitartás! Ha nagyon nem segít semmi, akkor tényleg beszélgess szakemberrel, ez nem szégyen, sok embernek van szüksége ilyen jellegű segítségre.
22 éves 12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!