Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nagyon sokat idegeskedett-...

Aki nagyon sokat idegeskedett-és feszültség alatt volt a terhessége alatt, nyugodt babája lett? Nem lett semmi baj?

Figyelt kérdés

Nyugtassatok meg! (öszintén!

20-hetes.

2009. jan. 29. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Őszintén!Én elég sokat idegeskedtem a terhességem alatt.Párom miatt, meg amugy is csak ugy simán minden ok nélkül is ölni tudtam volna.És egy gyönyörű NYUGODT babám született.De úgy tudom hogy ez megint csak a genetika, hogy mit hoz belőletek a gyerek, nem attól függ hogy terhesen ideges vagy e.Azért nyilván nem tesz jót úgyhogy nyugi és boldog babavárást!
2009. jan. 29. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én párkapcsolati problémák miatt végig idegeskedtem az elejétől a végéig a terhességem. Most 8 hetes a babám, aki nagyon nyugodt, mosolygos baba, pedig én is féltem, hogy átveszi, és hatással lesz rá születése után.
2009. jan. 29. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én decemberben lettem terhes(2007) és előtte kb. 2 hónappal derült ki, hogy anyukám nagyon beteg. Eléggé rosszul viselte, és hát pont az első 3 hónapban(amikor amúgy is vigyázni kell) szétidegeskedtem magam. Szerencsére a babóca nyugis, boldog és vigyorgós lett. Most lesz 6 hónapos...

2009. jan. 29. 14:57
 4/7 A kérdező kommentje:
És nem okoz koraszülést? FÉLEK!!!
2009. jan. 29. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a tapasztalataim.Az első babámat mikor vártam nyugodt voltam a terhességem alatt,mondjuk akkor még fiatal voltam,nem volt problémás a gyerekem.Aztán rá tíz évre szültem újra,akkor már a második házasságomba.Vele végig anyósék miatt idegeskedtem,nem volt egy perc nyugtom tőlük.

A baba már születése után is egy rendkívül nyugtalan rossz alvó 4 hónapig nagyon hasfájós gyerek volt.Ráadásul senki kezébe nem maradt el,ordított mindenkinél,csakis nálam nyugodott meg.De ez így volt másfél éves koráig,még az apjára sem tudtam rábízni,mert csak anya mellett érezte magát biztonságba.Már elmúlt 3,de egy izgága nyughatatlan gyerek most is.Ráadásul nagyon rossz evő baba is volt,és most is az.A harmadik terhességem szintén nyugalomban telt(nem voltunk jóba anyósékkal)teljesen nyugodt voltam végig a 9 hónapban.Egy nagyon nyugis jó evő jó alvó babám van.Sugárzik róla,hogy mennyire kiegyensúlyozott boldog gyerek.Állandóan csak mosolyog,egy tünemény szinte semmi gond vele.Mondjuk a középső is nagyon vidám jókedélyű gyerek már,de a nyughatatlansága megmaradt.

Nem tudom mennyire van köze a terhesség alatti nyugalomnak ezekhez a dolgokhoz,de tapasztalataim szerint nagyon.

Ideges vagy valami miatt?Próbálj változtatni ha igen,én csak ezt tudom javasolni.Persze tudom nem könnyű,néha nem is lehet.

Minden jót,boldog babavárást.

2009. jan. 29. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem a saját történEtEmet mesélem el,hanem a férjem onokatesójáét!Ő végig idegskedte a terhességet(külömben is elég idesges típus)És a babókája is olyan lett.2 éves koráig nem aludta át az éjszakát,szinte semmit sem eszik.Nyugtalan kiskölyök!

2009. jan. 29. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nkem az elős terhességem merő ideg volt, anyuéknál laktunk, férjem és anyum folyton veszekedtek, aztán én a férjemmel és anyuval, szóval szörnyű volt én is végig féltem, rengeteget sírtam és idegeskedtem. 17 hetesen már durva görcseim voltak, pipholpent kaptam, aztán aznap született meg, amire ki volam írva és egy rettentő nyugodt kiegyensúlyozott kislányom lett, aki most már lassan 5 éves és még mindig nagyon okos és nyugodt kis csajszi. A második terhességemnél már elköltöztünk, nagyon szépen, nyugodtan telt, semmi problémám nem volt. A 30. héten majdnem megszületett és szigorú ágynyugalommal meg pipholpennel végülis kihúztam a 37. hétig. Ettől függetlenül nagyon kiegyensúlyozott és nyugodt terhességem volt végig, a kislányom mégis egy örökmozgó, kis akaratos, nyugtalan, még mindig felkel minden éjjel, pedig 22 hónapos. Szóval szerintem nem minden esetben ez a mérvadó, hogy milyen a terhességed. Viszont azért a stressz miatt megindulhat korábban a szülés, úgyhogy azért vigyázz és próbálj kevesebbet idegeskedni, minden jót neked és boldog babavárást!
2009. jan. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!