Attól lehet hogy nem fejlődik rendesen a baba ha a terhesség alatt nagy a feszültség és sok az idegeskedés?
Majd kint felhízlalod:)
Komolyan: ne aggódj, még 1-2 hetet húzzatok ki, aztán jöhet a baba, idekint szépen fejlődik majd, nem kell minden gyereknek 3.5-4 kilóval születnie!
Nekem is állandóan azt mondta az orvosom, hogy kicsi a baba. Ez már a második várandóságom volt, tudtam, nagy gyereket nem is tudnák kihordani (157 cm és 54 kg). Többször be is akart fektetni a kórházba ebből kifolyólag, én elutasítottam. Utolsó UH 2800 grammos babát mutatott, 12 óra múlva pedig 3150-el megszületett a fiam. Na, ennyire volt kicsike a baba!
Az UH fél kilót is tévedhet, ettől nem kell félni.
Az, hogy egy baba mekkora, azt nem tudjuk befolyásolni. Nyugodj meg, lehet, hogy nem lesz óriás babád, de a pici baba is lehet ugyanolyan egészséges!
Az utolsó négy hétben nőnek a legtöbbet. Nyugi, lazíts! A te babád legfeljebb nem lesz az első perctől kezdve vasgyúró. Könnyebb lesz a világra hozni :=) ! A kis baba is egészséges, nemcsak a négy kg körüli.
Figyelj az étkezésedre, hogy neki is biztosan elegendő vitamin, értékes tápanyag jusson. Sétálgass, ne idegeskedj, kellemes, lágy zenét hallgass és beszélj sokat hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!