Van itt olyan kismama, aki sokat stresszelt a terhessége alatt, és ennek ellenére nyugodt babája született?
én is stresszeltem magam eleget, a fiam mégis egy kisangyal. Ha gondolod, írd le, mi a stressz forrása, összehasonlíthatjuk:)
Mi épp a baba érkezése előtt 1 hónappal kezdtük átépíteni a lakást, olyan rumliból mentem szülni, hogy ha védőnő látta volna, biztos nem enged minket haza:( Előtte határidős munkám volt, akadt olyan nap, mikor hajnali 4-ig dolgoztam.
Szia.Mi koltozes elott alltunk,a penzt osszeraktulk nagy nehezen(kulfold alberlet)de nem talaltuk meg a tokeletes hazat sot at is vertek minket soha nem sirtam annyit mint amennyit akkor megis egy tunderi kislanyom van.Eljatszik magaban,nem siros,mindent jol visel(leszamitva a hasfajos korszakat).Most 9 honapos es meg mindig nyugodt baba.
En is azt hallottam akinek nyugodt volt a terhessege annak nyugodt babaja lesz.Erdekes a terhessegem minden volt csak nem nyugodt.
Nálunk is pont úgy volt, mint a 14.23-as válaszadónál.
2 évig nem jött össze, aztán a férjem elvesztette a munkáját, én utolsó éves voltam az egyetemen (levelezőn), ami mellett ekkor már nem tudtam dolgozni, mert nem tudtam összeegyeztetni a sulis gyakorlataimmal a munkámat.
Mi sem akkor terveztük, de pont akkor fogant a babánk.
Az elején nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.
Albérletbe költöztünk, mert a férjem csak a fővárosban tudott normális munkát találni.
Sokszor volt dühkitörésem, nagyon ideges voltam, aztán a középidőtől már talán kevesebbet aggódtam, de azért mindig volt min idegeskedni...
Mégis egy nyugodt kisfiam van.
Szia!
Én nagyon sokat stresszeltem mégis nyugodt a kislányom.El akartak küldeni pszicológushoz is mert annyira féltem meghalok szülés közben vagy a baba lesz beteg.Ugyhogy lelkileg eléggé megviselt a terhesség.Tegnap volt 7 hetes és eddig kb 5ször kellett felkelnem hozzá éjjel és nappal is jól elvan bár akkor nem alszik már olyan sokat.
Én is végig stresszeltem a terhességem.És nagyon aktív baba volt a fiam a pociba.Mikor megszületett,első két hétbe olyan nyugodt volt,hogy szinte észre se lehetett venni,hogy van:)
3 hónapos koráig semmi gond nem volt vele,akkor jött sajnos a hasfájós időszak na az borzasztó volt 6 hónapos koráig.
6 hós korától egészen 12 hós koráig semmi gond nem volt vele, még akkor sem mikor jöttek a fogai.
12 hónapos korától-16 hónapos koráig annyira nyugodt gyerek volt,hogy 1-2 játékkal akár 2-3 órát is elvolt egyedül,sőt nem is igényelte,hogy játszanak vele szinte soha.Elvolt magának.16 hónapos korától meg mint akit kicseréltek volna,rettenetesen ingerlékeny,akaratos, makacs,hiszit lett.16 hós korától 25 hós koráig heti szinten 3-4 szer vitt be minket a mentő a sűrgőségire, mert a fiam olyanokat produkált hogy szörnyű.Egyszerűen már kezelhetetlen volt.Szerencsére mostmár 1 hónapja bölcsis és szépen lenyugodott,nagyon szeret járni, már fele annyi rosszaságot sem csinál mint előtte.Mostmár ahogy telnek a napok egyre nyugisabb megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!