Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen jósló? Nem korai...

20 hetesen jósló? Nem korai ez még?

Figyelt kérdés
Az éjjel kimentem vécére és borzasztóan begörcsöltem, olyan 20-25 mp-ig tartott. Kemény volt a hasam, olyan volt, mint egy felerősített mensi-görcs, és még a derekam is fájt. Amikor mentem vissza a szobába újabb görcs, erősebb volt, mint az előtte lévő, de rövidebb volt valamivel(kb. 15-20mp). Amikor visszafeküdtem jobb volt, nem feszült a hasam és a derekam sem, majd 10-12 perc múlva újabb fájás, 30 mp-ig tartott, és utána nem is volt több fájásom. A baba biztosan jól van, mert nagyon sokat rugdos, de azt hittem, hogy megszülök éjjel. Nagyon rossz volt:( Jóslófájás volt? Nem korai ez még? Napi 3*2 magnéziumot szedek.
2011. szept. 9. 07:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
ja es hogy mindenki ertse, a korhazi elutasitas utan en idopontot kertem az orvostol, vagyis a ferjem masnapra amikor a bejegyzett uh m is lett volna, ekkor javasolta az orvos az agynyugalmat stb....nem volt egyertelmu bocsi
2011. szept. 9. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!