30 hetesen jósló? Nem korai?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy jósló amit éreztem. De éjjel menszi szerű görcsre ébredtem, de nem a hasam alja görcsölt, hanem a teteje. Ilyen eddig még nem volt. Ma délután, 8 óra munka után is hasonlót éreztem. A baba egész nap azzal játszik, hogy egyszer oldalt, egyszer meg felül, a mellem alatt nyomja ki valamijét. Másnak is van ilyen? Illetve ez jósló lehet. Ha igen, akkor nem korai?2011. aug. 5. 18:04
1/7 anonim válasza:
Ez még nem jósló, de ha az lenne sem lenne korai, ez nem befolyásolja a szülés idejét. Szimplán csak kicsi a babának a hely és hol itt, hol ott nyomja ki magát.
2/7 anonim válasza:
ha rendszeres, akkor jósló. ilyenkor szólni kell az orvosnak, nyílhat a méhszáj.
Ha a baba itt-ott kidugja valamijét, az teljesen normális, fog még furcsákat produkálni, teljesen deformálni fogja a hasadat meg hullámozni fog, nagyon vicces. Vannak neten fenn videók is arról, hogyan mozog a baba és milyen nagyon látszik kívülről, tényleg olyan, mintha ki akarna törni, ne ijedj meg.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából ilyen mozgásokat már hetek óta csinál, emiatt nem aggódom. csak a görcs volt új dolog. Amúgy az normális, hogy a 24. hétig szinte állandóan rúgdosott, mostanában meg csak dugdossa magát? Csak néha szokott rúgni, ha pl. rossz pozícióban fekszem. Itt nem kell számolni a baba mozgását, de ha kéne, akkor nekem szinte alig jönne össze valamennyi.
2011. aug. 5. 19:28
4/7 anonim válasza:
Nekem is a 30. héten kezdődtek a jóslóim, a doki megvizsgált, teljesen zárt volt a méhszájam.
Mindenképp említsd meg neki!
5/7 anonim válasza:
8 óra munka? nem sok az egy kicsit ilyenkor?
Mikortól lesz fontosabb a Te és Babád egészsége,mint a munka/pénz?
6/7 A kérdező kommentje:
hát, most ki fogsz akadni, de napi 9 órát vagyok a munkahelyemen. Sajnos nem tehetem meg, hogy előbb eljöjjek, mert így az időt veszem el a kicsitől. Itt (külföld) csak 9 hónapot lehetek vele, és minél korábban elkezdem a 9 hónapot, annál korábban kell visszamennem dolgozni. Úgyhogy amíg bírom, addig inkább bemegyek dolgozni és több időt akarok a babával lenni.
2011. aug. 5. 20:33
7/7 anonim válasza:
hát igy megértelek,akkor kitartás és további boldog babavárást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!