Elmultak a joslo fajasaim, es jobban is erzem magam, miert lehet ez igy 38 hetesen?
Ó, én szülés előtti napon szinte megtáltosodtam, hirtelen olyan erőt éreztem magamban, hogy az összes ablakot megpucoltam és full kitakarítottam a lakást (előtte a 14. héttől veszélyeztetettként itthon dekkoltam, úgyhogy semmitse volt szabad csinálnom, de nem is nagyon bírtam...)
aznap éjjel/hajnalban egyből 5 perces fájásaim lettek, 8-kor elment a magzatvíz, 10.40-kor megvolt a lányom
A második szülésnél meg a vége már nagyon nehézkes volt, de amikor a 39. héten hirtelen egyik nap megint nagyon fittnek érzetem magamat, akkor mondtam este a férjemnek , hogy úgy készüljön hogy holnap szülünk, meg anyámnak, hogy készüljön h majd telefonálok mikor jöhet a megbeszéltek szerint a nagyobbért... hajnalban meg is jöttek a fájások, mire reggel beértünk 8-ra, már 4 ujjnyi voltam, 8.40-kor megvolt a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!