Mit jelenthet ez? Elmúltak a jóslók.
Figyelt kérdés
Október 23-ra vagyok kiírva. Eddig napi szinten szenvedtem keményedéssel, menszi-szerű fájdalommal, főleg, ha túlhajtottam magam, sokat mászkáltam vagy sokat takarítottam. 2-3 napja semmi fájdalmam nincs. Pedig tegnap az egész házat én takarítottam ki egyedül (2 szintes családi ház), este találkoztam és sétálgattam barátnőmmel. Mégse fájt soha. Aludni is egyre jobban tudok, eddig felkeltem néha fájdalmakra. A baba mozog, bár lényegesen kevesebbet, mint eddig. Mitől lehet ez? Baj van?2011. okt. 9. 16:57
1/5 anonim válasza:
Nincs semmi baj, készül a tested a szülésre. Ilyenkor hol vannak jóslók, hol nincsenek. Emiatt ne aggódj.
2/5 anonim válasza:
Én okt 30-ra vagyok kiírva, múlt héten voltak keményedéseim, meg jóslóim, de ezek nálam is elmúltak.
Tényleg készül a baba is a világrajövetelre, neki is komoly munka ám az, nehogy azt hidd, hogy csak "kicsússzan" :) Pihenj Te is sokat, ilyenkor ha lehet már ne nagytakaríts, koncentrálj a szülésre, olvasgass, lazíts,- mert hidd el akkor és utána keményebb próbatételed lesz, mint egy 2szintes házat egyedül kitakarítani!:)
3/5 anonim válasza:
Én október 15-re vagyok kiírva. Múlt hét pénteken be kellett mennünk a szülőszobára, mert rendszeres fájásaim voltak. Kiderült, hogy csak erős jóslók, mire levettek az nst-ről, már el is múltak. Hazaküldtek, hogy ha van valami menjek megint. Utána pár napig semmi nem volt, tegnap és ma is mensi szerű fájdalmam van, egy-egy erős görccsel, ami egy-másfél percig is eltart. Az én babóm is kevesebbet mozog. Nekem ez már a második terhességem, azért is érdekes, hogy jóslókkal mentünk a szülőszobára. :-)))
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem első baba.
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Már minden rosszra kezdtem gondolni. De ezek szerint normális :)
2011. okt. 9. 20:48
5/5 F.Adri válasza:
Szia!Én okt.30-ra vagyok kiírva, nekem péntektől vannak keményedések.Van, hogy egy órán keresztül szabályos 10perces, utána meg semmi.Ez van péntek óta.Pedig nem takaritok, mert azzal már elvégeztem.Nekem 3.baba, de tiszta más, mint az előző kettő.Velük csak akkor keményedett amikor szülni mentem.Ez a baba más.Sok sikert, s könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!