Mit csináljak? O. o 15éves vagyok és terhes lettem a 22éves barátomtól. Hogy mondjam el a szüleimnek? . Még arról sem tudnak hogy együtt vagyunk
eszembe sem jutott hogy elvetessem...:)
köszi:)
Gratulálok!!:) Örülök, hogy így döntöttél!!:)
Üdv. 16 éves 19 hkm:))
Ezzel a hozászolással csak érdeklődök, senkit nem akarok megbántani, és ha mégis azt tenném hát bocsánatot kérek mindenkitől!
Itt személy szerint mindenki büszke arra hogy tizenévesen teherbe esnek? Biztos ,hogy azokat a gyerekeket ők nevelik fel és nem a szülők? Mert hát 15-16 évesen se szakmája ,se munkája és talán a hapsijuknak talán van de ebben is kételkedem.Nektek csak a gyes meg a családi jár. és valljuk be ennyi pénzből nem lehet felnevelni egy babát.Kérdem én a többit ki adja?Hát remélem van pénzük a szülőknek mert még titeket eltartani plusz még a gyerekeiteket az nem kis móka lesz.A szülők előtt le a kalappal.Előbb utóbb lejár a gyes ,hova mentek dolgozni? Sajnos azok az emberek sem találnak mindig munkát akiknek van szakmájuk ,nem hogy egy kisgyermekes anya papír nélkül.Az apuka vajon meddig lesz veletek? Én sem vagyok az abortusz híve de vannak olyan emberek akiknek nem adnék még kisbabát a kezükbe gondolok tizenévesekre meg a..........Hisz még ők is csak gyerekek.Megkérdezném, hogy ezek a dolgok eszetekbe jutott és nem csak az, hogy jaj de jó kismama vagyok?Kívánok nektek kitartást ,lelkierőt, türelmet és azt sose bánjátok meg a döntéseteket.Boldog babavárást nektek én senkit nem akartam megbántani csak érdeklődöm , hogy ezen elgondolkodtak-e.
16 éves 20 hetes kismami vagyok.
Igen elgondolkodtam rajta.
Van olyan család, ahol együl szülő sem dolgozik és mégis jön a baba, ha ők bevállalhatják, akkor én miért ne?? A férjemnek biztos állása van, ráadásul jól fizető, házunk, autónk, lovaink vannak. Nem a szülők nyakára szülöm a babánkat, de ha oda szülném, ahhoz sem lenne senkinek semmi köze, ráadásul az anyukámnak és az anyósomnak sem okozna gondot, hogy vigyázzon az unokára, hogy úgy hozná az élet, de erre nem lesz szükség! Persze soha nem lehet tudni, hogy meddig leszünk együtt, de ennyi erővel senki ne szüljön, mert mi van ha otthagyják. Egyébként pedig a hozzáálláson is múlik. Sőt vannak nálunk sokkal sokkal rosszabb helyzetben lévők, mégis van gyerekük, nem egy, nem kettő ilyen család van.
Kedves ma 09:21!
Te leszel az aki soha nem fog dolgozni,férje eltartja, szüli a sok gyerkőcöt és csak azért mert más megcsinálja.Tisztára mint a ...............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!