Mit csináljak? O. o 15éves vagyok és terhes lettem a 22éves barátomtól. Hogy mondjam el a szüleimnek? . Még arról sem tudnak hogy együtt vagyunk
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 22:35
11/71 anonim válasza:
De én azt a srácot is megnézném aki 15 éves lánnyal kezd,mi van nem találsz korodbelit????
12/71 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. na itt végigolvashatod a sorstàrsadat :DD ha szexelni tudsz viseld következményét föleg ha nem védekeztél
13/71 anonim válasza:
Hogyan? Gyorsan! Ha a szexhez elég nagylány voltál, akkor most is legyél az!
Az mondjuk sanszos, hogy bár elmúltál 14, tehetnek a szüleid feljelentést a nagykorú barátod ellen, és mehet a bíróság elé...
14/71 A kérdező kommentje:
igen védekeztünk... de akkor azthittük, hogy minden oké. de már másfél hónapja nem jött meg és csináltam 2 tesztet
mindkettő pozitív volt
orvoshoz csak jövőhéten megyek a barátommal..
2011. aug. 29. 23:06
15/71 anonim válasza:
és hogy védekeztetek ?????????
16/71 anonim válasza:
Anyukádat nem ártana vinni, mert te nem hozhatsz még önálló döntést, nem vagy nagykorú!!!
17/71 anonim válasza:
amúgy már nem is biztos,hogy eltudod vetetni,ha már másfél hónapja nem jött meg.Azért írd meg mi lett veled.
18/71 anonim válasza:
Az akkor tuti baba! Akkor a sulinak annyi! legalább a barátod dolgozik? Sokat keres, hogy eltudjon tartani titeket?
19/71 anonim válasza:
Pontosan mikor jött meg utoljára?
20/71 anonim válasza:
A kisöcsém most 26-éves és egy 16 éves lánnyal jár. A lány terhes lett.És mostmár elsem birja vetetni,deh megsem akarja tartani.:S
Ti ? megakarjátok tartani ? És a barátod mitszolt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!