Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? O. o 15éves...

Mit csináljak? O. o 15éves vagyok és terhes lettem a 22éves barátomtól. Hogy mondjam el a szüleimnek? . Még arról sem tudnak hogy együtt vagyunk

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:

Még kb 2 heted van elvetetni, ha nem sietsz, akkor anyuka leszel :o

Szólj anyukádnak, mert szülői engedély kell hozzá, és fizetni is kell. Na halogasd!!

2011. aug. 30. 09:41
 32/71 anonim ***** válasza:
42%

Te tényleg rendesen elcseszted. Szánalmas vagy. Ha elveteted, akkor örökre benned marad az érzés, hogy kinyírták a kölyköd, és te is részt vettél úgymond egy gyilkosságban.

ha nem veteted el, ott marad a nyakadon, a pasi meg nem marad veled. Huszonkét évesen nem fog egy gyereket pátyolgatni, eleve egy nagy gyökér hogy kiskorúakat csinál fel, de az ilyenek állatira nem vállalnak felelősséget,

menj el sírni.

ja, és valld be a szüleidnek.

én ellenzem az abortuszt, és ha odamész a mostaninál is szánalmasabb leszel. Elvetsz egy életet, mert te felelőtlen ri.banc voltál. Gratulálok.

2011. aug. 30. 11:31
 33/71 anonim válasza:
52%
amúgy ti a kérdés rosszoldalán akadtatok fenn. azt hogy mondja el a szüleinek, hogy terhes... meg akarják tartani mindketten.. csak hogy inditsanak a szülők előtt.. megjegyzem a fiú szülei tudják.
2011. aug. 30. 12:37
 34/71 anonim ***** válasza:
Írj privátot, próbálok segíteni neked!
2011. aug. 30. 12:44
 35/71 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén és minél hamarabb,ne titkold tovább a dolgot.

Biztos baromi nehéz lessz,de túl kell esni rajta.

2011. aug. 30. 13:04
 36/71 anonim ***** válasza:

Ezt általában így csinálják a 15 évesek? Nem te vagy az első, aki válaszolgat saját magának. Tényleg, az a 15 éves lány csinálta ezt, akinek mindig volt egy problémás testvére, meg aki állandóan a gyerek fenekelésről kérdezett.

Most akkor ez lesz az új hobbid. 15 éves lány vagyok terhes lettem...mondjuk várom, milyen változatokban lehet ezt kiírni.

De inkább tényleg szedj fel egy fiút és ha nem is szexszel, de tölts vele pár órát, jót fog tenni.

2011. aug. 30. 13:14
 37/71 anonim ***** válasza:
54%

én nemtudom minnek is válaszol az aki csak bunkózni tud´, tisztelet a kivételnek! Arra még nem gondoltatok hogy veletek is megtörténhetet volna akkoriban???!!ès ne irjátok hogy biztos nem mert még babáztatok meg azt sem tudtátok hogy mi is az a szex!Nem segítettek neki hanem még ki is készititek szegény lányt! Most neked kedves kérdezö: èn is azt mondom mint itt a normális válaszolok minnél hamarabb beszéld meg anyuddal mert ha nem szeretnéd megtartani akkor nincs sok idöd hogy elvetesd! ahhoz meg kellennek a szüleid mert te még nem vagy 18 éves, nem kell félned biztos melletted lesznek! Ird meg hogy mi volt! Bátorság!!!

üdv: 14 hetes kismama

2011. aug. 30. 17:07
 38/71 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó, szerintem az értelmes nők többsége, köztük jómagam, nem 15 évesen nem estem teherbe, oké vegyük, mert babáztam, de eljött az az idő, mikor aktív szexuális életet éltem, egészen pontosan 13 éven keresztül és még a leghalványabb lehetősége sem merült fel, hogy teherbe essek. Mert ép eszűek így csinálják.

És furcsálom tényleg, hogy 2011-ben amikor már azt mondják fejlettebbek a mai gyerekek, megtörténhet, hogy 15 évesen felcsinálnak. Hát ez van. Döbbenet számomra.

2011. aug. 30. 17:43
 39/71 anonim ***** válasza:
75%

17:07

Ez akkor is. 15 évesen meghúzza egy nála 7 évvel idősebb pasas. Nem gondolod, hogy... kicsit, hogy is mondjam... abszurd? Eleve, 15 évesen legalább egy picit is hanyagolná a szexet, és ha nem is, akkor ne egy 22 évessel... -.- Nem fejteném ezt ki bővebben.

Csak szánalmas, hogy milyen gázok az emberek. Ezt most nem rád értem 17:07...:D

2011. aug. 30. 21:26
 40/71 anonim ***** válasza:
100%
Akik csak azért sietnének, mert csak 12 hétig veszik el, azok mind tévednek. Mivel fiatalkorú, speciális eset, és elveszik később is. Tavaly elhalt a babám, és amikor missed ab-om volt, akkor mellettem egy gimis lány feküdt, akinek a 17 hetes , már mozgó babáját is abortálták, mert az anyukája úgy döntött, és aláírta. Az, hogy szegény lánynak rendesen meg kellett szülni a magzatot, és hogy két napig szenvedett a görcsei miatt, mint egy kutya, csak részletkérdés volt. Teletömték gyógyszerekkel, hogy ne legyenek fájdalmai, ne induljon be a teje, stb. Ez legalább úgy megrázott, mint a saját 10 hetes babám elvesztése.
2011. aug. 30. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!