Mit csináljak? O. o 15éves vagyok és terhes lettem a 22éves barátomtól. Hogy mondjam el a szüleimnek? . Még arról sem tudnak hogy együtt vagyunk
22 éves a barátod és nem tudja, hogyan kell nem kívánt terhesség ellen védekezni? Mert oké, te 15 évesen elcseszted, de egy 22 éves.
Elég balf@sz, jobban is megválaszthattad volna, ki legyen a gyereked apja. mert örökölheti az ő eszét is.
Tudod a reklám, van amit pénzért nem lehet megvenni.
Például egy felcsinált kiscsaj, nem éppen megnyugtató, különösen egy apuci cégében tevékenykedő, agyatlannak.
Mert aki 22 évesen felcsinál egy 15 évest, az az.
És a pénz nekik nem gond, neked még gond lehet.
A mai világban ritkán rohannak az anyakönyvvezető elé, és élnek holtomiglan-holtodiglan.
Ráadásul 15 éves vagy, még a gyerekednek sem lehetsz a gyámja sem.
Ne áltasd magad. Ilyen történeteknek egy a vége, lányanyák ott maradnak a gyerekkel egyedül. Jobb esetben a lány szülei felnevelik. A bukszák ilyenkor csukódnak.
Ha az utolsó mensi június 23, akkor
fogamzás: július 7.
12 hét: szeptember 15.
40 hét (szülés): március 29.
Ügyesek vagytok! Abban pedig van igazság, hogy a módos apuka várhatóan inkább arra fog pénzt áldozni, hogy te eltűnj az életükből...
Szia nem irigyelek ,egy jó tanács mindent elmondani anyunak még ha nagyon pipa is lesz aztán rohanni az orvoshoz együtt,ha a párod igazán szeret és nem csak a sexre kellettél akkor végig veled lesz és fogja majd a kezed.....
Nem vagyok az abortusz híve de te nem tudnád felnevelni a gyereket,hisz még te is az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!