Mit csináljak? O. o 15éves vagyok és terhes lettem a 22éves barátomtól. Hogy mondjam el a szüleimnek? . Még arról sem tudnak hogy együtt vagyunk
Te jó ég! Izgő-mozgó babát? Ha abban az esetben Én vagyok az Anyuka és nem erőszakból lett a kicsi biztos nem engedtem volna! Inkább mondtam volna a lányomnak, hogy még ő suliban van, vigyázok a kicsire. Anyaként biztos nem tudtam volna ilyen körülmények közé "tenni" a gyerekemet. Még ha nem izeg-mozog talán aláírtam volna, na de így. Kérdezem Én, hogy ezek után lesz annak a lánynak annyi lelkiereje, hogy vállaljon még 1 babát?Mekkora trauma érhette!
16 hónapos Anyukája( Azért ilyenkor még jobban örülök, hogy FIAM van)
Szia. Én 16 éves vagyok és tudom nagyjából, hogy mint is működik. Mivel nem töltötted még be a 18. életéved így ha jól emlékszem 18 hétig veszik el a babát, de persze 12. héttől ez már kockázatos. Minél jobban közeledsz a 18. héthez annál kockázatosabb!
Bár szerintem ez a kérdés egy kamu, mert nem ír, csak unatkozott gondolom, hogy mit szól a "nagyvilág" egy ilyen kérdés láttán..
Kedves kérdező! Ha tényleg komoly ez a kérdés akkor írhatnál valamit, hogy elmondtad-e a szüleidnek vagy valami.
24 hetes kismama
köszönöm a válaszokat...anyukámmal megbeszéltem
és jön velünk ő is az orvoshoz :)
de elvetetni nem fogjuk...
Ha tényleg megtartjátok, akkor kívánok sok erőt az elkövetkezendő hónapokhoz :)
-egy nagyon pocakos kismama-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!