Redukálni a magzatszámot? Mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
5éve próbálkozunk a babával, végül lombikkal sikerült! 2hetes babáim vannak. 12 petesejtből mind megtermékenyült és 3at ültettek be. Mindhárman megtapadtak, fejlődnek. A doki felajánlotta a magzatok számának csökkentését, elsősorban a terhesség alatt felmerülhető problémák miatt, a koraszülés miatt. Ez volt a második beültetésünk, és mindig nagycsaládra vágytunk! Nem tudom mit tegyek, szivem szerint vállalnáma hármasikreket!2011. aug. 26. 11:03
31/35 anonim válasza:
Én is gratulálok, hogy bevállaltátok, és örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! Hány hetes vagy most! Kitartást és sok boldogságot kívánok Nektek a babákhoz!
5. babáját váró kismama
33/35 anonim válasza:
Szívből gratulálok!!
Majd ne feledkezz értesíteni a válaszadókat!! Szorítunk,hogy minden rendben legyen!!
Boldog baba(babák)várást és egészséges kisbabákat!!! :-D
Üdv: hajdani 2gyerkőcös,37 heteske- jelenleg 3 gyermek anyukája:-)
34/35 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! még nagyon fiatalkák, 6hetes és 2napos vagyok a számított kor szerint :) valójában peig 7hete és 1napja volt a beültetés :) szívhang még nem volt, de szépek, nagyok, jó helyen vannak. jövő héten újabb ultrahangra megyünk, akkor már talán lesz szívdobbanás is
2011. szept. 29. 18:49
35/35 anonim válasza:
De jó!
Gratulálok! Kívánom, hogy mindhárman szép egészséges babává fejlődjenek komplikáció nélkül!
8+6 hetes km
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!