Aki ovu napján esett teherbe annak kisfia vagy kislánya született?
Bocsánat kedves Kérdező! Félreértettél, nem kioktatásnak szántam!!!
Csak számomra érthetetlen, h honnan lehet azt biztosra tudni, h a petesejtet pontosan mikor éri el a hímivarsejt. Mert az, h peteéréskor esik valaki teherbe, az tuti. De hogy odabenn mikor pacsiznak össze? Én nem értem ezt. :/
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:23
Nem vittük túlzásba??? Honnan tudod a körülményeket, hogy ilyen megjegyzéseket tegyél?????????
Kedves 1!
Az ovu idejét könnyű megállapítani (ébredési testhőmérséklet). Előtte aki védekezik,és csak ovu napján,illetve utána szeretkezik,annak nagyobb az esélye fiúra- függően a leendő apuka spermájának jellegétől (vegyesen képes nemzeni,vagy csak egy nemű utódokat). Nem tudom,mi ezen a nem érthető?
Kedves Kérdező!
Az alapján,amit leírtál,(ovu előtt is együtt voltatok) így nagyobb valószínűséggel kislány fogan,bár ez ilyenkor 50%-os,mert lehet,hogy a lány katonácska már ott várta a "kapuban" a petesejted,de ettől még az ovu napján a fiú katonácska célba érhetett.
Nálunk 2 lány lett úgy,hogy ovu előtt is védekezés nélkül voltunk együtt.
Ha nem felejtem el,akkor pár hét múlva megírom ki fogant ovukor. (előtte este voltunk együtt először védekezés nélkül,hajnal tájt találkozhattak.)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!! :-D
Üdv:2gyerkőcös,38hkm.
Mi is ovu napján voltunk együtt és fiú lesz. :)
(23h)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!