Kismamik! Akinek kislánya született, annak hányadik hétre érkezett? És mennyit vajudott?
Figyelt kérdés
Egy nagyon izguló 34-hetes kismami.2009. máj. 10. 15:09
1/11 anonim válasza:
Szia, 22 órát, hajnal 4.től másnap hajnal 2,35-ig, de az első fájástól kezdve. ja, és 6 nappal a kiírt dátum előtt jött. :)
Kíváncsi leszek most a másodikra
20 hetes
2/11 anonim válasza:
Ez nagyonsokmindentől függ hogy egy baba hányadik hétre születik meg,ha rendesen fejlődik és te is jól érzed magad akkor nincs semmi gond!Várj türelmesen!Ja és a vajúdás se lehet előre megmondeni ez mindenkinek más!
3/11 anonim válasza:
Az első kislányommal az elsö fájástól számítva 26 órát ebből szülőszobán 12-t,a másodikkal az első itthoni fájdogálástól számítva 6 órát, ebből szűk 2 óra volt a szülőszoba.Remélem most is ilyen gyorsan jön.27 hetes
4/11 anonim válasza:
Szia! 38. hétre született. Reggel 6óra 3 perckor folyt el a magzatvíz és 13óra 3 perckor lett meg (7 óra, de második baba, az első 11óra és 15perc alatt lett meg.) Sok sikert és könnyű szülést. 36 hetes kismama
5/11 anonim válasza:
Az első fájástól számítva a megszületésig 10 óra telt el. Miután "igazán beindultak a dolgok" 3 óra leforgása alatt megszületett. Két nappal hordtam túl a kiírt naphoz képest.
6/11 anonim válasza:
nekem a 38. héten született és az első fájástól számítva ( úgy mondom amit éreztem is rendesen :) ) 1.5 óra volt az egész abból a szülőszobába épphogy beestem mert 15:17kor mentem be és 15:50kor már kitolták az apukának ugyanilyen kellemes szülést neked
7/11 anonim válasza:
Szia!
Az első lányom 39.hétre született 2 napi vajúdás után,a 2. 38.hétre délután kezdődtek a fájások és este 23órakor megszületett.
De sok mindentől függenek a dolgok!Nem lehet viszonyitani!
Sok boldogságot és teljesen felesleges a sok aggodalom!
8/11 anonim válasza:
40 hét + 2 napra.
Az első fájástól számítva 18 órát vajúdtam, akkor a rossz szívhang és egyebek miatt megcsászároztak.
Remélem, a 2. gyorsabb lesz, és nem császárral zárul! (Még csak tervben van a tesó.)
Könnyű szülést, jó egészséget!
9/11 anonim válasza:
szia két kislányom van és jelenleg a harmadikat várjuk az mind a kettő a 41. héten érkezett az elsővel 8 órát a kicsivel pedig 4 órát vajúdtunk a legkisebbet még nem tudom majd agusztus végén kiderül
10/11 anonim válasza:
Nekem a lányom két nappal a kiírt időpont előtt jött. 5 óra alatt született meg,ebből az utolsó 1,5-2 óra volt a kemény,addig semmi bajom nem volt. Azóta eltelt 5 év most vagyok 23 hetes és fiút várunk,remélem nem gyötör meg jobban:-) Könnyű szülést kivánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!