Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olvastátok, hogy egy nő úgy...

Olvastátok, hogy egy nő úgy szült meg, hogy azt sem tudta, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Állítólag ugyanúgy megjött a menzesze, és csak 5 kg-t hízott. Ja, és már van egy gyereke, tehát tudja, milyen egy terhesség. Rosszul lett, mentőt hívtak, és akkor derült ki, hogy mindjárt szül. Nekem csak az a furi, hogy ok, mindent lehet, de a magzatmozgást főleg a végefelé már nem lehet másnak betudni. Szerintem.
2011. aug. 22. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A travel&living csatornán rendszeresen adnak ilyen témájú műsort, az ilyen eseteket mutatják be.

Én nem tudom felfogni, hogy ilyen létezik. Aztán persze minden esetnél kiderül, hogy azért voltak tünetek, csak nem vették komolyan.

Meg nem hiszem el, hogy nem tűnik fel nekik a baba mozgása. Második gyerekemmel vagyok terhes. Mindkettő úgy rúgkapál, sokszor fáj már, annyira, pedig most alig múltam félidős.

2011. aug. 22. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Már én is tettem fel erről kérdést.Nekem ismerősömnek a munka társa szült így állítólag.

Elképzelni sem tudom, hogy nem tudja valaki észre venni, hogy terhes.Én a lányomtól aludni sem tudtam néha, olyan táncot járt bennem! :)

2011. aug. 22. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szülésznő kolléganőm,több lombik után 23 hetesen figyelt fel arra,hogy mintha terhes lenne :-D !Már rég felhagyott a tesztelgetéssel,nem reménykedett spontán babában.

Volt nagy meghökkenés a kollégák között.

2011. aug. 22. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
A T&L csatornán lévő műsorban sokszor kiderül, hogy a nő aki nem tudta, hogy terhes valami erős hormonhatású fogamzásgátlót szedett...elgondolkodtató. Viszont elképzelni sem tudom, hogy a babamozgást, hogy nem lehet érezni, bár nyilván nem volt náluk olyan erős. vagy passz.
2011. aug. 22. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam én is nlc-n! Meg tévében is láttam ilyen történeteket. Egy másik orvos mondta egy másik adón ,hogy bement egy nő ,hogy fáj a hasa ,aztán megszült,mesélte,hogy soha nem látott olyan lapos hasú kismamát!
2011. aug. 22. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Számomra is hihetetlen! Olvastam az cikket is és több epizódját láttam a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" műsornak is. Hihetetlen, hogyha még meg is van a menzeszük egy idő után nem veszik észre a mocorgást és a rugdosást. A lányommal a végén már aludni sem tudtam, folyton fájt a bőröm, mert húzta le az óriási hasam. Most a fiam 14 hetesen kezdett először rugdosni úgy, hogy kétség sem fért ahhoz, hogy Ő az. Lehetetlennek tartom, hogy egészen a végéig nem mozog semmit a baba.

Egy gyönyörű 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája

2011. aug. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!