Oltáspártiak elsősorban! Milyen rémtörténeteket hallottatok/olvastatok, milyen mellékhatásokat okozhat a H1N1 vakcina beadatása?
Én ebben a néhány hónapban szeptember óta már annyi orbitális baromságot hallottam/olvastam az oltás mellékhatásairól és várható jövőbeli rémségeiről, hogy már nem győztem fetrengeni a röhögéstől... :DDDDD
A legnagyobb kreténségeket Posta Imre weboldalán lehet olvasni ("...a vakcina nem más, mint egy bináris, kombinált biokémiai fegyver..."), na, azon röhögtem a legtöbbet...
Arra azért kíváncsi lennék, ez a szerencsétlen magától találja ki ezt a sok kreténséget, vagy többen összeülve ötlik ki?...
Csak az a szörnyű, hogy ezt a sok baromságot sokan ELHISZIK!!!... Nekem ez a legelképesztőbb!... (Tényleg ENNYI korlátolt ember között élek?)
Én nem fogok egy ilyen hülyeséget sem idelinkelni, nem veszem még a fáradságot sem, meg azért sem, nehogy megint tápot adjak néhány szellemileg visszamaradottnak, hogy kapva-kapjon a sok sületlenségen...
Javaslom, hogy a "kereső"-be írd be : h1n1
Akármelyik kérdést megnyitod, garantáltan gurulni fogsz a nevetéstől, mindegyikben hemzseg a sok baromság ("egyél sok fokhagymát"... "egészben nyeld le a fokhagymát, ne rágd meg, mert úgy hatásosabb", stb.)...
Én már olvastam olyat, hogy az oltás megváltoztatja a DNS-t. Komolyan. :-)) Ezen kifeküdtem, akkora oltári nagy baromság.
A többi: az oltástól biztos debil gyerekem lesz, 50-50%, hogy fogyatákos gyerekem lesz, a higany árt az idegrendszerének, el fogok vetélni tőle, nem használ semmit, később gyerekkorában vagy felnőttkorában fog kiderülni, milyen károkat okoz.
De ami a legjobban kiakaszt: "nem tudom, milyen káros mellékhatásai lehetnek, ezért nem oltatok". Ugyanakkor azt már tudjuk, hogy a betegségnek milyen káros mellékhatásai vannak: szövődmények, lélegeztetőgép, magzati halál, anyai halál.
Igazad van, nem éri meg bosszankodni. Én csak remélem, hogy a két halott kismamát nem követik újabb kismama-halálozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!