H1N1 elleni vakcínával beoltott kismamák! Tapasztaltatok-e és ha igen milyen mellékhatásokat? Mire alapoztátok a döntést? Ellentábor légyszi kíméljetek, ismerem az összes ellenérvet is.
Nagy valószínűséggel én a jövő héten beoltatom magam.
33 hetes km
2 hete oltattam be magam és a döntésem nagyon egyszerű:féltem a babámat és maga.Én pont a akkor leszek 8-9 hónapos amikor a járvány tetőzik,nem hiszek benne,hogy vitaminokkal távol tudom tartani.Az utolsó harmadban már a szervezet a szülésre fog felkészülni és az immunrendszerem gyenge lesz.Nem a vírustól hanem a szövődményektől félek és nem szeretnék 1 kétoldali tüdőgyulladást 41 fokos lázzal.A vakcinától nem félek,nem élő vírus és nem érdekelnek a rémhírek.1 hónapja orvosról orvosra járok és érdeklődöm.Sőt Dr Mészár Zsófia védő oltás szakértő tanácsát is kikértem.Pont ma láttam a tv ben,hogy 1 egészséges 13 éves kislány életveszélyben volt,súlyos tüdőgyulladás és légzésleállás volt a szövődmény de hála istennek túl van az életveszélyen.Sokan nem is fogják fel mit kockáztatnak azzal,hogy azt mondják én úgysem kapom el!Amióta megkaptam megnyugodtam és nincs semmi mellékhatása,teljesen jól vagyok.
25 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!