Hétfő megyünk Prevenar oltásra. Milyen mellékhatásokat tapasztaltatok? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 14:16
1/7 anonim válasza:
nekünk semmi sem volt, de barátnőm kisfia után 4 nappal lett lázas, két napig tartott
2/7 anonim válasza:
Mi múlt hét hétfön voltunk!
Mellékhatás nem volt bár a doktornönk mondta hogy belázasodhat!Mi szerencsére nem!
Amúgy olvastam a napokban egy női hetilapban egy orvos válaszolt egy olvasó kérdésére!
És azt irta hogy vagy bevállik vagy nem!De ha nem akkor akár súlyosabban is elö jöhetnek a betegségek!
3/7 anonim válasza:
ui...bocsi nekünk kicsit begöbösödött, s fájt manómnak, de borogatást tettem rá
4/7 anonim válasza:
Második vagyok!
Elfelejtettem irni az elöbb hogy a két és fél évesem 10 nappal az oltás után torok és gége gyulladása van!:(
5/7 anonim válasza:
ui, nekem is két és fél évesem_én meg első vagyok-nekünk is 3 héttel utána torokgyull, meg légcsőhurut, ez volt nov ben meg most is ép betegségből lábalunk ki:(
6/7 anonim válasza:
És amúgy nektek miért ajánlották?
Kérdezönek!
Mennyi idös a picid?
7/7 A kérdező kommentje:
Két éves a lányom. Igazából én kérdeztem rá, hogy jó-e, és azt mondták, hogy én döntsem el. De én előre nem tudom, viszont ha van egy lehetőség arra, hogy megvédjem néhány csúnya betegségtől, akkor kérjük.
2009. jan. 29. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!