Akinek első terhessége és mindent meg kell vásárolnia, a babának és magának mennyire "saccolja" a végösszeget?
Igazatok van abban,hogy ruhára kár százezreket költeni, de azért valljuk be a többségünk nem is a ruhára költ sokat. Az az egyik legkevesebb szerintem, hiszen manapság már neten, Tesco-ban egész jó áron lehet újakat kapni, de a turiból is tökéletes néha egy-egy darab.
Hiába döbbennek meg sokan, bizony a legolcsóbb bababútor, ami elég nagy és nem kell két év múlva cserélni bizony 120 ezernél kezdődik, egy középkategóriás babakocsi min. 40-50 ezer. A használt dolgokkal én pedig úgy vagyok,hogy félek tőlük. Főleg mondjuk vaterán venni,ahol nem tudom megnézni. Barátnőm 180 km-ert utazott egy fantasztikusnak hitt babakocsiért,ami véletlenül sem volt az. Csak kép és az eladó leírása alapján én pl. nem mernék babakocsit venni. Az még sem egy ruha, hogy ha nem jó, sebaj, veszünk másikat.
Mi pl. most vettük meg a festéket. Magunk festjük, de csak az anyag, hengerek, fólia,stb 10 ezer forint. Ebben még nincs tapéta.
Szóval mi sem ruhára költjük a nagyobb összeget, de akinek első baba és nincs semmije, annak bizony sokba kerül.
Ráadásul én ezzel úgy vagyok,hogy mindenki annyit költ,amennyit akar. Nem sok közöm van hozzá. Ha valaki aranybölcsőbe akarja rakni, hát tegye. Én sem szeretem, ha megszólnak,hogy ezt miért annyiért vettem, meg miért. Csak mert. Mert erre szántam, van rá pénzünk, nem loptam el senkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!