Szerintetek megéri venni egy kismama kabátot?
Február végén szültem. Vettem kusmama kabátot, vagyis egy szövet kabátot, ami mell alatt á vonalú volt, és a hasánàl rakott. Mell része volt gombos. Xxl-es méretet vettem, de a végén arrébb kellett varrni a gombokat, hogy betudjam gombolni, mert ugye az ember nem csak hasra hízik, hanem hátra karra mellre. Miután megszültem is jó volt, mert szülés után 1-2-3 hónapig még úgy néz ki az ember mint egy 5-6 hónapos terhes, nem leszel 1 hét alatt olyan mint a régi:)
szerintem jó beruházás, utánna féláron eladtam a neten. Nem akartam slampos lenni, hogy a férjem pulcsijati, kabátját hordjam, az meg olyan ciki hogy - 20 fokba nem tudom be zipzározni a kabátot és fagyoskodok! Teszveszen vaterán nézegesd, ott 4-6 ezerért kapsz, de majd később lesznek szerintem, meg kismama farit, felsőket is ott lehet jó áron venni. Boltban 6-8 ezer, hasznàltan 1-2 ezer. Nem mindeggy, és 1 nem elég, pláne télen mikor 2-3 napig szárad!
Igen azt én is nézegettem, hogy újonnan 17 ezer a vaterán meg max. 7. Nagyon nem mindegy!!
Köszi a választ utolsó! Szóval megéri megvenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!