A terhességem nagy része télen zajlik. Érdemes kismama kabátot vennem? Mennyibe kerülnek?
Szia!
Én 23éves kismama vagyok és most járunk a 32.hétben.
Nem hiszed el van 4kabátom és egyiksem ér már be,múlthéten már muszáj volt vennem mert elég hülyén néztem ki szűk kabátban.Én a Cosmosban vettem 3ezerért kabátot.Teljesen betakarja a derekem és nem is áll hülyén rajtam pedig XL-set vettem és még biztos,hogy januárban is jó lesz.Szóval szerintem ne vegyél drága kabátot,nézz szét kínaikban is.
Jó babavárást!
Szerintem is inkább vegyél egy nagyobb méretű olcsóbb kabátot. Megveszed sok pénzért a kismama-kabátot, aztán soha többet nem veszed fel, nem nagyon éri meg :(
Én két hét múlva szülök papíron, és engem se ér körbe a kabátom, de mindig veszek alá vastag pulcsit, hogy ne fázzak.
Én február végén szülök. Most a régi télikabátom már szorította a hasam, úgyhogy a kínaiban vettem egy kicsit lefelé bővülő fazonú, steppelt, jó meleg, comb középig érő télikabátot, amibe még nőhet is a hasam. Hát felül a mellemnél kicsit nagy (mert amúgy eléggé kicsik a melleim), de szerintem akkor is egész jól áll. 6000 Ft-ba került. Nagyon örülök neki, mert sok helyen kerestem már, de sehol nem találtam megfelelőt. Egy kismamaboltban láttam 13500 Ft-ért olyat, hogy nem is volt túl vastag és nagyon rövid volt. Épp, hogy a hasat takarta, ja és a nyaka mélyen kivágott volt. Hát abban kifagynék!!! :) És drága is lenne. Szóval javaslom, hogy járd végig a kínaikat. :)
Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!