Veszelyeztetem a terhessegem?
Miért veszélyeztetnéd? A terhesség nem betegség. Ahogy olvasom viszonylag normális melód van, tehát nem vagy vegyi anyagok között, nem kell emelned.
Én 29 hetes vagyok és most is csak azért jöttem táppénzre, mert az üzletemben elkezdtem olyan árukat forgalmazni, amik nehezek és már nem bírom emelgetni. Egyébként szerintem még egy pár hetet biztos maradtam volna!
Szíved szerint dolgoznál még, vagy nem? Ha úgy érzed, már nem bírod úgy, jobb lenne pihenni, abban sincs semmi kivetnivaló. Nincs két egyforma terhesség, és mindenki máshogy is éli meg. Attól mondjuk, hogy x. vagy y. szülés előtti napig gályázott, még nem kötelező z-nek is ugyanolyan könnyen viselni a terhességet.
Ha még dolgoznál, csak aggódsz, a legbiztosabb, ha a dokiddal beszélsz. Ha a méhszáj nem nyílik (ami egyébként előfordulhat a túl sok keményedéstől), és a méhlepény nem öregszik, akkor nincs okod a félelelmre. A keményedéseidre is fel tud írni a dokid erősebb magnéziumot, én pl. első gyerekkel csak néha-néha szedtem magneb6-ot, de a másodikkal sokkal többet keményedtem mér az elejétől fogva, így napi 6-8 szem magnesii citricii volt az adagom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!