Leírnátok nekem, hogy "működik" az abortusz?
Figyelt kérdés
Előrebocsátom:Nem vagyok egy lelketlen szemétláda,aki képtelen felhúzni egy gumit,vagy akármi.A párommal védekeztünk,(óvszerrel) és látszólag semmi "baj" ne történt.Nekem mégis két hete késik.A menzeszem elég zavaros így nem nagyon aggódtam,de mivel furán érzem magam,elkezdtem.Ma meséltem el a páromnak.Reggel tesztet veszek,és remélem a legjobbakat,de megbeszéltük,a legrosszabbra készülünk.Nagyon sajnálnánk mindketten,ha terhes lennék és el kéne vetetnünk a kisbabánkat,de egyszerűen erre még ne vagyunk készen.Ne tudnánk eltartani szegény picikét.Hosszas vívódás után döntöttünk úgy,hogyha baba,akkor el kell vetetni,de sajnos tényleg nem terveztük...Még iskolába járok,az ő fizetése pedig nem elég,hogy olyan körülményeket teremtsünk a picinek,amit megérdemel.Mivel világ életemben védekeztem,nem készültem ilyesmire,nem tudom hogy megy egy abortusz,mire kell készülni,és az interneten leírtakon túl szeretnék személyes tapasztalatokat is hallani ezzel kapcsolatban.Kérlek,ne írjatok csúnya,becsmérlő dolgokat,éppen elég nekünk,hogy meg kell ölnünk a kisbabánkat-adja az ég,hogy tévedjek-de nem jó szántunkból tesszük. :( 20/L2011. aug. 19. 00:44
21/25 anonim válasza:
Amúgy köszönöm, hogy lepontoztatok. Ebből is látszik, milyenek a magyar emberek.
Az a kérdés, hasznos volt-e a válasz? Mi volt a kérdés, hogy zajlik az abortusz, én arra válaszoltam. Szerintem korrektül leírtam mindent. Tanuljatok meg kérdést értelmezni!!!!!!!!
Erre mindenki, aki ellenzi, lepontozott. Hát tudjátok mit....birkák vagytok, de komolyan.
22/25 anonim válasza:
bár én vagyok a hülye, hogy egyáltalán ilyen kérdésre válaszolok, mikor ilyen degenerált országban élünk, ahol a más döntéseit, nézeteit nem tudják elfogadni...
23/25 anonim válasza:
Hát én is, ha kényes kérdésre válaszolok ŐSZINTÉN, oda is írom, pontozzatok le nyugodtan. És jogos, amit írsz. A kérdésre maximálisan válaszoltál! Én az előbb írtam le, mi volt, ez előtti 3. válasz, arra is mehetnek a mínuszok.... Ez van. Pedig a válaszom is a kérdésre válaszol.
24/25 anonim válasza:
igen van ilyen MO-n is. Eddig én sem tudtam, míg az adott ismerősöm nem beszélt erről. A lényege az, hogy egy alapítványt is be kell vonni. Azon keresztül kell hogy történjenek a dolgok, hogy törvényszerű legyen. Kismamáktól kezdődik az egész, tehát akár már a terhességet is nyomon lehet követni. Annyi buktatója van itt is, hogy a szülést követően kell az anyának aláírni a papírokat, és azt követően nem tudom hány napig még bármikor meggondolhatja magát. De ilyet személy szerint én még nem hallottam, csak olyat, hogy mégse írta alá a papírokat.
25/25 anonim válasza:
Ha mégis terhes lennél..szerintem inkább add örökbe, mint hogy megöld..
Minden jót kívánok Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!