Leírnátok nekem, hogy "működik" az abortusz?
Az utolsóra rá se figyelj, ne is keress ilyeneket, én sem tettem. Tarts ki a döntésed mellett, ha magad is úgy ítéled meg, hogy ez a helyes. Nekem is volt a kisfiam születése után nem sokkal.
Elmentem a dokihoz, megállapította a terhességet, majd után a családsegítőbe, ahol el kellett egy nővel beszélgetni erről a szándékról. Ott kapsz 2 nap gondolkodási időt illetve egy csekket, ez alatt (vagy előtte) el kell menni UH-ra majd a 3. nap visszamenni, ott megkapod a papírt, amin engedélyezik az abortuszt és odaadod a csekket. Ha minden megvan, akkor utána időpontot kell kérni a kórházban és aznap reggelre bemenni. Előtte már nem ehetsz, nem ihatsz semmit sem. Kérheted a műtétet altatásban, ehhez egy plusz belgyógyászati vizsgálat kell, amennyiben még nem voltál altatva, illetve helyi érzéstelenítésben is. Én altatásban kértem. Bevittek a műtőbe, rám tették a maszkot majd 20 perc után a szobában keltettek. Félelmetes volt, de fájni nem fájt. Utána persze kicsit véreztem, de ez a normális egy pár napig. Viszont mivel te még nem szültél, annyiban változik, hogy egyik nap bemész, feltesznek egy tágítót és másnap reggel csinálják a műtétet, így neked bent kell maradnod egy éjszakát.
Legjobbakat, majd írd meg mi lett a teszt eredménye! 21/n 11hós kisfiú anyukája
Kedves 3.!
Nagyon köszönöm!A válaszod sokat segített,és sajnálom,hogy így alakult a pároddal...Igazi patkány volt.(bocsánat.)Tényleg a helyzethez képest a legjobb döntést hoztad!Remélem ezek után minden jól alakult feléd!
Kedves 4.!
Először is gratulálok én is az okos kisfiadhoz!Természetesen át fogom gondolni!Nagyon szomorúak vagyunk mindketten,kedvesem aggódik,hogy amiatt is,hogy a műtét után esetleg nem lehet majd gyermekünk(hallottunk már ilyenről...)Szerencsére én sokkal jobb helyzetben vagyok mint az előző történet főhősnője,a párom rá bízza a döntést,de mindenben támogat.Nagyon nehéz,de sajnos tényleg nem látok más utat.Be kell fejeznem az egyetemet,kedvesem pályakezdő,és egyáltalán nem vagyunk készek erre sem anyagilag sem érzelmileg.Nem rég szült egy barátnőm,aki kicsit idősebb nálam.Gyönyörű,egészséges kislánynak adott életet...Csak nem olyan életet,amilyet én és kedvesem szeretnénk a saját gyermekünknek.Az ő hibájából okulva,ne szeretném a saját,a környezetem és pláne nem a kicsi életét így tönkretenni.Lehet hogy az lenne a helyes út,ha megtartanánk...De én nem nagyon látok ebben semmi helyeset,sem pedig jót... :'( Ez a helyzet borzalmas.Remélem tévedek és nem kell döntenem,mert itt sajnos jót nem lehet....Csak rossz döntés van... :'(
5.!
Tisztelem a véleményed...De szerintem ez ha opció is, akkor is a lehető legrosszabb.Senkinek nem jó,ha állami gondozásba kényszerül...Ne szeretném úgy a világra hozni egy babát,hogy nem tudom,mi lesz vele.
6!
Nem szeretném megnézni.Elhiszem hogy borzalmas.De egyszerűen nem látok más utat.Kértem,hogy ne ítélkezzetek.Épp elég rossz így is. :'( Ne kívánom nektek,hogy hasonló helyzetben legyetek.
7!(utolsó)
Nagyon nagyon köszönöm!Sokat segítettél és köszönöm a bátorítást! :)Mindenképpen megírom vagy én,vagy kedvesem,hogy mi történt...Mindenesetre,ha ne is baba,de valami nincs rendben,így már kértem időpontot nőgyógyásztól.Hülyén hangzik,soha nem mondtam még ilyet,de most azt kívánom,bár beteg lennék inkább...
Sziasztok!Nagyon köszönöm a válaszokat,a megcsináltam a tesztet,és negatív lett :)Hétfőn megyek orvoshoz,remélem tényleg nem vagyok terhes,és azt is,hogy megmondja mitől vagyok rosszul. Mindenesetre ha mégis,ezek után nem fogok bután állni majd,nem tudván miről is van szó pontosan.
Utolsó:Tényleg van ilyen?Mármint Magyarországon is?Erről még nem is hallottam,de ez valóban ember barátabb megoldásnak hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!