Bejelentkeztem az Istenhegyi útra 18. heti genetikau UH-ra, mi fog történni pontosan?
Egy nem túl jókedvű és kedves hölgy adott időpontot, nem is mertem nagyon kérdezősködni.
Úgy értem a kérdést,hogy mennyi ideig fogják a babát nézni körülbbelül,és ennek a vizsgálatnak az árában mi van benne? Felvétel dvd-n, vagy fotó esteleg?
Mennyire veszik jó néven a kérdezősködést (pl hogy mi a neme a babának)?
Meg mondják a pontos méreteket (pl becsült súly) és adnak is róla valamilyen papírt?
Mivel ez nem babamozi,hanem vizsgálat, csak 2D-ben fogják nézni,vagy átváltanak néa 4D-re is ilyenkor?
Köszönöm szépen annak aki veszi a fáradtságot és megírja tapasztalatait!
Kb. 20 percig tart. Megnéz mindent, el is mondja. Szívét, veséjét, hólyagját stb.
A nagy része két dimenziós, de néha átvált 4d-re! Ennek igazából nem a babamozi a lényege!
Kapsz képet és egy dvd-t!
Nem tudom kihez mész én mindig Hajdú doktornőhöz. Ő készségese válaszol, akármit kérdezek! Megmondja a méreteit, súlyát (erről papírt is kapsz) ill. hogy hány hetes a gép szerint a terhesség! Már az elején megkérdezi,hogy akarod-e tudni a nemét!
Köszönöm szépen.
Én csak egy időpontot kértem, és nem is mondták,hoyg kihez kapom,ezért azt sajnos nem tudom megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!