Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bejelentkeztem 4D-s ultrahangr...

Bejelentkeztem 4D-s ultrahangra. Akkor leszek 28 hetes. A babák milyenek ilyenkor? Nem furik még?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 26 hetesen voltam, és már nagyon szépen látni lehetett mindent. Egyáltalán nem volt furi. Mindene megvolt. Részletesen láttuk az arcát, ahogy ivott a magzatvízből, ásított...stb.
2009. jan. 21. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia.Én 27+3napos voltam amikor elmentem 4D-s uh-ra,és nagyon jól lehetett már látni,sőt amikor megszületett nagyon hasonlított a fényképre amit ott kaptunk.Nyugodtan menj ez a legjobb időpont.Jó mozizást neked:)

4.5hós baba anyuja

2009. jan. 21. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
2009. jan. 21. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 12 hetesen !!!!! volt 4D ultrahang, es mar akkor sem nezett ki furinak.....
2009. jan. 21. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 21 hetesen voltam 4D-n és nagyon édes volt a kis fickó! :) Nagyon jól lehetett látni mindenét.
2009. jan. 21. 10:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Napokig nem voltam netközelben, és nem mindig olvasom vissza a kérdéseket. De megnéztam a linket, köszi. Azon gondolkoztam, hogy nem jelentkeztem-e be túl korán, és mivel dvd felvétel is lesz róla, szeretném, ha jól sikerülne.
2009. jan. 21. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!