Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes leszek jövö heten,...

12 hetes leszek jövö heten, bejelentkeztem 4D-s uh-ra. Milyen lesz? Ti csinaltattatok ennyi idösen?

Figyelt kérdés
tudom lesz aki azt mondja korai,de miert?hisz mar annyi minden latszik.nem?
2009. márc. 27. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon korai 12 hetesen 4d-s uh-ra menni!Bőven ráérnél 5-6 hét múlva!!Az én orvosom magánrendelőjébe olyan uh van ami tud 4d-st is csinálni ki is próbáltuk, de szinte semmit nem lehetett rajta látni a 2 vagy 3d-s ilyenkor még sokkal jobb!Legalábbis én több mindent láttam rajta!
2009. márc. 27. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem is túl korai. mi elöször 17hetesen voltunk. akkor már elég jó felvétel, és képek készültek.
2009. márc. 27. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt meg tudod nézni hogy fejlődik

[link]

2009. márc. 27. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Én hétfőn leszek 12 hetes, kedden megyek a kötelező uh-ra, és utána 13-14 hetesen én is megyek 4D-ra. Volt már egy vetélésem és szeretném tudni hogy minden rendben van a babával. Szerintem nem korai akkor menned, eleve 12. héttől javasolják a 4D-t. Persze ilyenkor még nem látszik az arcocskája, de nyugodtan menj el, így is nagy élmény lesz hidd el!
2009. márc. 27. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
En voltam 4D ultrahangon 12 hetesen ES NEM BANTAM MEG. Megyek ujra 28 hetesen. Ha erdekel hogy nez ki a kep, irj egy privit ,add meg az emailcimedet, felveszlek msn-en es atkuldom, hogy meg tudd nezni.
2009. márc. 27. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát kb így fog kinézni. : [link]

ezen az oldalon végig követheted az összes hét 4d-jét, hogy mire számíthatsz kb.

2009. márc. 27. 11:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért a 8 hetesre ugrott, de csak egyszerűen klikk a 12-re.

Boldog babavárást!

2009. márc. 27. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!