Mi a véleményetek a kunnert vip babakocsiról? T hol csináltattatok 4d-t?
Mi ezt néztük ki és az ára is nagyon szuper csak valahogy túl keskenynek látom a belsejét. Kényelmesen elfér benne a baba kb félévesen is? Valamint most készülünk babamozira de olyan helyre szeretnénk menni ahol kedvesek és türelmesek a babával is. Gondolok itt arra hogyha alszik nemhagyják abba 2percb alatt. Köszönöm a segítségeteket
21hetes pocakos
Kunnert VIP babakocsink van nekünk is.Imádtam.Ára szerintem tökéletes,rengeteg tartozékkal.Nem keskeny a belseje,hiszen míg pici volt,a mózeskosár is belefért.
Könnyen kezelhetó,ha mégegyszer veszek(majd a másodiknak)csak ezt a márkát választom.
Én voltam Gyöngyösön és Újpesten 4D-n.Az Újpesti külön nekem jött be,nagyon kedves volt,mindent megtett a legjobb kép érdekében.
Sok sikert!
(Ha használt babakocsi érdekel,szívesen küldök képet az enyémről).
Mi itt voltunk 4d-n, nagyon jó volt, kedvesek voltak és nagyon jó képeket csináltak a babáról! Pedig a kicsikém össze-vissza mocorgott, igazi kis akrobata volt, mégis addig nézegették őt, amíg el nem tudták őt kapni. :)
Ja, és most nyári akció van. Mondjuk mi eü. pénztárra számoltuk el, de akkor is megérte.
A babkocsit nem ismerem, de olvastam már róla rosszat is és jót is, mint szinte az össze babakocsiról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!