Nem árt a babának? Holnapra bejelentkeztem 4D-s uh-ra.12 hetes vagyok. Ma voltam nyakiredőn, de nem voltam megelégedve. Előbb írtam ki egy kérdést, a CRL-t sem mérte le. Nem baj hogy ma is és holnap is uh-ra megyek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 15:27
1/6 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz belőle,ne aggódj.
Üdv:4hónapos baba anyukája,akinek volt,hogy 1 nap 2-szer is csináltak UH-t
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!!! :D
2009. márc. 27. 15:47
3/6 anonim válasza:
Mivel nem voltál megelégedve? A nyakiredőt sem mérte le? Hát azt azért mindenképp le kellett volna...
4/6 A kérdező kommentje:
Azt lemérte és a BPD-t de mást nem, semmit nem mondott, nem adtak képet mert elvileg a kórház már nem ad, hiába kértem, és alig volt pár perc a vizsgálat. Szerettem volna ha megnézzük a kezeit, lábait, ujjait is stb... És azt sem tudom mekkora a babám. Ezért felhívtam a 4D Genesist és holnapra pont volt időpont. Ott legalább alaposan megnézik mi a helyzet.
2009. márc. 27. 17:25
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan menj csak el! Legalább megnyugodsz! Ott szépen le fognak mérni neked mindent! Ha mégsem mondja azt az adatot, ami pl téged érdekel, akkor kérdezz csak rá!
Én 5 hetesen voltam először uh-on, majd kicsit vérezgettem (nem volt komoly), így egy héten belül 3 uh volt. Senki nem mondta, hogy baj lesz! Minden jót! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! :)
2009. márc. 27. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!