Tatabányán keresnék jó nőgyógyászt aki Tb-án szülést is vállal, tudtok ajánlani valakit? Esetleg saját tapasztalataitok? Eddig Málik doktorhoz jártam, de nem igazán vagyok megelégedve vele.
Akiket az utóbbi időben dicsértek: Dr. Eszlári, Dr. Molnár főorvos. Én személy szerint a Pazár dokihoz járok, nagyon jó fej, kedves, mindig meghallgatja a kérdéseimet, elmondja a véleményét. Nagyon sokat segít nekem.
Amúgy mikorra vagy kiírva?
Dr. Ferenc Zoltán!Az interneten megtalálod!Nagyon aranyos,lelkiismeretes!Sokan dícsérik még azok is akik akkor szültek nála mikor ügyeletben volt!Nem túl drága a többi orvoshoz képest!
Nekem barátaim ajánlották én vagyok a 4. a barátaim közt, aki nála szült!Első babámat is nála szültem,nyugodt szívvel ajánlom!Nem fogsz csalódni!
Szia!
Én szültem az Eszlárinál és a Ferencz doktornál is,az Eszlárival egyáltalán nem voltam megelégedve,a Ferencz doktor ügyelet végén járt már akkor és elég türelmetlen volt de amugy meg úgy ismerem mint egy lelkiismeretes jófej doki.Akit mág ajánlani tudnék az a Málik dr,a 3. szülésem után elég komoly problémám adódott és Ő volt aki foglalkozott Velem mikor besiettünk a kórházba.egyik orvos sem volt fogadott orvosom,tehát Én ezek alapján írtam le a véleményemet.
Én a Málikhoz jártam a terhesség elejétől, és nála is szültem. Nagyon meg voltam vele elégedve.
Megkérdezhetem miért nem vagy elégedett vele?
Aki még "szimpi" és lelkiismeretes az a Molnár, Pazár, Pödör.
Akihez nem mennék, az Ferencz, Hetényi és az Eszlári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!