Ha a körzetileg kirendelt kórházban csak egy terhes rendelő van, de nem vagyok vele megelégedve, mit tehetek?
A városban 4 kórház van, ebből 2-ben van szülészet-nőgy. Engem csak az A-ban fogadnak, mert a B-ből már többször elzavartak. De az A kórházban van 4 nőgyógyászati rendelő, ahol megint csak nem fogadnak, és egy terhes rendelő, ahol ugyan fogadnak, de mindenre ugyanazt mondják. Pl: "erős hüvely folyásra Canesten G, nem válik be, nem baj, próbáljuk meg még egyszer. Görcsöl a hasa, alig bír járni? Á, ez csak terhes tünet nem kell felfújni, pihenjen, szedjen magnéziumot. Nem válik be? Nem baj, próbáljuk meg még egyszer." Bemegyek, elmondom mi van, ő mond rá egy sablon szöveget és elküld.
Szeretnék váltani, de hova menjek? Magánorvoshoz?
Szia!
Terhesség alatt normális az ilyen mértékű folyás. Csak akkor kell orvoshoz menni, ha viszketsz tőle vagy bűzös szaga van, ill. ha zöldes színű.
Engem is olyan hirtelen el tud önteni a folyás, hogy cserélnem kell tisztasági betétet. Használj te is ilyet, úgy nem lesz olyan kellemetlen... ki tudod cserélni. Amúgy most várom a második babámat, az elsőnél is ugyanilyen sok folyásom volt:-(
Az orvosokra meg azt tudom mondani, hogy az állami ellátásban sajnos ilyen felületesek:-( Tényleg magán dokihoz kell menni, ha szeretnéd, hogy foglalkozzanak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!