Az Afp eredményem kicsit magas lett 2,25 MOM. Bejelentkeztem Pécsre Genetikai Uh-ra, de csak 03.18-ra kaptam időpontot. Mit fognak ott csinálni? Van okom aggódni?
Fölösleges macera az Afp, külföldön nem is nézik mert szinte mindig rossz és téves eredményt mutat. nekem 2,85 lett, 2 hónapig küldtek ide oda vizsgálatokra. Makk egészséges a babám!!!!!! :) ne izgulj! :)
Amúgy ha visszalapozol, ugyanezt a kérdést már többen feltették, a válaszokat olvasd el. Amúgy csak simán uh-val megnézik. No para :)
Miért magas, ha 2,5.ig jó?
Sztem nem kell aggódnod, de azzal ha elmész csak legalább megnyugtatod magad.Így van,sima UH lesz,hasi.Semmi extra dolog.
Aggódásmentes boldog babavárást kívánok!
Szia!
Szerintem sem kell aggódnod, a MOM 2,5-ig teljesen normális. Én is ott voltam UH-on, semmi extra nem történik a vizsgálaton, hagyományos hasi UH, kb. 1 percet voltam bent a vizsgálóban. Babó szívhangját is meghallgattuk. Kitartás! Biztosan nincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!