Néhány napja égető, viszkető érzésem van a hüvelyemben, gondolom ez gomba lesz. Ugyhogy bejelentkeztem a dokimhoz, de csak 4 nap múlva tud fogadni. Addig van valami otthoni, amolyan "házi patika" tippetek?
Nekem is volt ilyen fertőzésem a második terhességem alatt, akkor nekem a doki Canesten hüvelykúpot, és krémet írt fel. Nem tudom, hogy jó-e ha használod mielőtt orvos látott, de azért leírtam, hátha bevállalod.
Mielőbbi jobbulást neked.
Ha még soha nem volt gombád, akkor ne kúráld magad otthon.
nálam sokszor gyakori vendég volt terhesség előtt is, és Canesten Combit használok rá, így csak annyit kérdeztem a dokitól, hogy szabad-e. Azt mondta, a Canesten semmilyen káros hatással nincs a terhességre.
Mivel neked még sose volt, lehet, h nem is gomba, hanem baci, és az is hasonló tüneteket produkál.
Szerintem böjtöld ki a dokit :(
Szerintem ne vállald be, mielőtt a doki látna! Lehet, hogy ezt fogja kiírni neked, de ha használod, mielőtt mész, akkor ő már nem tud neked pontos diagnózist adni. Az ilyet bízzuk a dokikra. Ha van gomba, az 4 nap alatt nem csinál kárt. Minden nőnek vannak bacik a hüvelyében. Ezek a bacik a terhesség alatt elszaporodhatnak és ezért okozhatnak tünetet. Elhiszem, hogy kellemetlen, de várj a dokiig!
21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!