Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Görögország 28 hetes terhesen...

Görögország 28 hetes terhesen + egy éves babával? Bevállalnád?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Zárt a méhszáj?? Ha igen, akkor simán:)) Érezzétek jól magatokat!:)
2011. aug. 11. 16:47
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Persze, több okból is. Mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás, jövőre úgysem tudtok menni, utána meg 2 kicsivel sokkal nehezebb. Kellemes nyaralást.
2011. aug. 11. 16:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Én nem vállaltam be az olasz utunkat, szintén 28-29 hetesen mentünk volna, 2 éves lányommal. A józan ész azt diktálta, hogy idén bőven elég lesz nekünk a Balaton.
2011. aug. 11. 17:08
 4/13 anonim ***** válasza:
ha eljutnék végre Görögbe, biztos nem mondanám vissza a gyerekek miatt, vagy a pocim miatt. Max nem mennék a vízbe. Én simán elmennék:)
2011. aug. 11. 17:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Naná!
2011. aug. 11. 17:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Biztos nem!!!
2011. aug. 11. 18:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen!

Én is nemsokára indulok Görögországba, bár én még nem vagyok 28 hetes! De ha annyi lennék is mennék!Tavaly barátnőm 25 hetesen volt kint velünk, semmi problémája nem volt, nem lett!Mondjuk mi kék zászlós strandokon voltunk, amik tényleg tiszták voltak!

Annyi ha kocsival mentek, akkor azért nem árt ha megnézed hol vannak OMV illetve MOL kutak, mert a többi nem ajánlatos, főleg nem Szerbiában!Makedónia nem gáz ilyen szempontból!(ha kocsival mentek, és írsz egy e-mail címet, tudok neked küldeni sok hasznos dolgot)Mi most megyünk 6.-ára Görögországba!

Görögország meg ma már tiszta ország, bár ez függ merre mentek!A nagyvárosok természetesen, mint nálunk, sokkal koszosabbak.

Én ajánlanám ha nincs még, váltsd ki az EU-s OEP kártyát, ingyenes, és egy kismamánál, bár ne kelljen, de bármikor szükség lehet rá!

Lehet nevetséges, de én amúgy is szoktam vinni fürdőszobai fertőtlenítőt,és hiába van kitakarítva,én azért lefertőtlenítek!

Amúgy a boltokban minden kapható, az üdülővárosokban meg mindig van nyitva tartó patika, bolt!De ha problémád van, a görögök biztos, hogy segíteni fognak!

És ami nagyon fontos, a görögök nagyon barátságos, családcentrikus nép, úgyhogy biztos nem lesz problémád a gyerekekkel sem!

2011. aug. 11. 19:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi szept. 5-én indulunk Görögországba. Én akkor leszek 21 hetes + visszük a 3 éves kislányunkat. buszos út. NAGYON várom már, mert mióta megszületett a kislányunk nem tudtunk nagyobb nyaralásra menni és ha megszületik a kistesó valószínű pár évre ismét a rövidebb, közelebbi úticélokra leszünk ítélve! Szerintem vállald be! Érezzétek jól magatokat!

2011. aug. 11. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Hosszú út!

Orvosi ellátás?

Valami baleset?

2011. aug. 11. 20:27
 10/13 anonim ***** válasza:
21 hetes babásan 15 hónapos kislánnyal megyünk két hét múlva Horvátországba. Görögöt csak az utazás miatt nem választottuk. Az autóút hosszúnak tűnt, a repülő meg kicsinek (csomagok). Menjetek nyugodtan!!!
2011. aug. 11. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!