Két császár után bevállalnád/bevállaltad a harmadikat?
Két kisfiam van és a férjem nagyon szeretne egy kislányt is. Én is szeretném de sajnos nincs rá semmi biztosíték, hogy a harmadik baba kislány lenne. Sokan azt mondják, hogy két császár után felelőtlenség bevállalni a harmadikat és hogy sok orvos nem is ajánlja ill. nem is vállalja el a kismamát. Jövő héten kell mennem rákszűrésre majd megkérdezem a dokimat is csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ill. van valami ötlet arra hogy kislány legyen a baba?
(Kínai naptár kilőve az nekünk nem jött be)
Bevállalhatod, beszéld meg a dokival, sokan szülnek 3 gyereket császárral.
A kislányra meg bevált módszer nincs, de kipróbálhatod az együttlét előtt az ecetes vizes hüvelyöblítést, a savas közeg állítólag az X kromoszómát hordozó kiskatonáknak kedvez:)
2 császáron vagyok túl, most voltam a 6 hetesen és doki kérdezte, hogy na akkor mikorra tervezzük a következőt! :)) Simán be lehet vállani, csak azért a harmadikkal tényleg várni kell pár évet, hogy rendesen helyre jöjjenek a dolgok, itt már nagyobb a hegszétválás esélye.
Magam részéről a műtét után mondtam a férjem ha nekem még egy gyereket csinál, levágom a kukiját! :)) Most már azt mondom hogy 4-5 év múlva szívesen bevállalok még egyet! Van egy fiú meg egy lány, pár év múlva megint szívesen babáznék!
Hát mit kell csinálni azért hogy kislány legyen azt én is szeretném tudni.
4 fiú anyukája
Nekem most májusban lesz a 3. császárom,5 év telt el a 2. óta. A dokim szerint nincs akadálya,hogy 5-10 év múlva,ha úgy adódna,sor kerüljön a 4. császárra is. Az a lényeg,hogy ne legyenek túl közel egymáshoz a műtétek.
Annyit teszünk elővigyázatosságból,hogy nem várjuk meg a vajúdást,azt már nem szabad ennyi heggel,így programozott lesz a 38. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!