Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két császár után bevállalnád/b...

Két császár után bevállalnád/bevállaltad a harmadikat?

Figyelt kérdés

Két kisfiam van és a férjem nagyon szeretne egy kislányt is. Én is szeretném de sajnos nincs rá semmi biztosíték, hogy a harmadik baba kislány lenne. Sokan azt mondják, hogy két császár után felelőtlenség bevállalni a harmadikat és hogy sok orvos nem is ajánlja ill. nem is vállalja el a kismamát. Jövő héten kell mennem rákszűrésre majd megkérdezem a dokimat is csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Ill. van valami ötlet arra hogy kislány legyen a baba?

(Kínai naptár kilőve az nekünk nem jött be)

2011. márc. 12. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a harmadik császár is lehetséges, a szobatársam is pont a harmadikat szülte és mindhárom császáros volt, fia és a lánya is még kicsik voltak, csak a nagyobbik volt óvodás korú ha jól emlékszem a nagy 4-5 éves volt a középső meg kb 2,5 éves 3 mikor a harmadikkal császározták. Annyit mondott, hogy nehezebben gyógyult mint az előző kettőnél.
2011. márc. 12. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Bevállalhatod, beszéld meg a dokival, sokan szülnek 3 gyereket császárral.

A kislányra meg bevált módszer nincs, de kipróbálhatod az együttlét előtt az ecetes vizes hüvelyöblítést, a savas közeg állítólag az X kromoszómát hordozó kiskatonáknak kedvez:)

2011. márc. 12. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:

2 császáron vagyok túl, most voltam a 6 hetesen és doki kérdezte, hogy na akkor mikorra tervezzük a következőt! :)) Simán be lehet vállani, csak azért a harmadikkal tényleg várni kell pár évet, hogy rendesen helyre jöjjenek a dolgok, itt már nagyobb a hegszétválás esélye.

Magam részéről a műtét után mondtam a férjem ha nekem még egy gyereket csinál, levágom a kukiját! :)) Most már azt mondom hogy 4-5 év múlva szívesen bevállalok még egyet! Van egy fiú meg egy lány, pár év múlva megint szívesen babáznék!

2011. márc. 12. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak 1 gyermekem van, de most készülök a 3. császárra. Fiam születése után volt egy nőgyógyászati műtétem, ahol ugyanott vágtak mint a fiamnál, annyi különbséggel, hogy a méhemet nem ott, hanem arra merőlegesen, így az keresztbe van stoppolva. Nem gondolkodtam egy percig sem, és az orvosom is azt mondta, hogy kellő felügyelet és újabb műtét mellett nem lesz semmi gond. Sokkal többet kell járnom vizsgálatra és uh-ra is, de nekem megéri még így is.
2011. márc. 12. 16:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 12. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Lásd Rubint Réka.3. császárja volt.
2011. márc. 12. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát mit kell csinálni azért hogy kislány legyen azt én is szeretném tudni.

4 fiú anyukája

2011. márc. 12. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem most májusban lesz a 3. császárom,5 év telt el a 2. óta. A dokim szerint nincs akadálya,hogy 5-10 év múlva,ha úgy adódna,sor kerüljön a 4. császárra is. Az a lényeg,hogy ne legyenek túl közel egymáshoz a műtétek.

Annyit teszünk elővigyázatosságból,hogy nem várjuk meg a vajúdást,azt már nem szabad ennyi heggel,így programozott lesz a 38. héten.

2011. márc. 13. 07:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ecetes hüvelyöblítést nem javaslom, megzavarja a hüvely kémiáját!!!
2011. márc. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!