Ha lenne rá anyagi lehetőséged, hogy csak apa dolgozzon, bevállalnád, hogy otthon maradj a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem,hogy így tudnám biztonságban érezni igazán a gyerekemet,bébiszitter és nagyszülők nélkül.Nektek mennyire fontos,hogy ébredéskor elalváskor,ebédkor,játszótéren együtt legyetek.2011. márc. 31. 13:30
1/21 anonim válasza:
Akkor bevállalnám, de maximum iskolás korukig :)
2/21 anonim válasza:
én is addig, amíg otthon vannak. és 1 gyerekkel nem szívesen, nem akarnám hogy rajtam csüngjön, csak velem játsszon. de ha többen vannak tesók, akkor szívesen.
3/21 Vérszomjas pandamaci válasza:
3-4 éves korig maximum.
4/21 anonim válasza:
Igen! Mivel nemsokára nagycsalád leszünk ,így a legkisebb gyermek 8 éves koráig itthon maradhatok a gyerekekkel! És nagyon örülök neki,na nem azért mert nem szeretek dolgozni,suli után egyből dolgoztam, sosem voltam egy munkakerülő! Utána még dolgozhatok eleget!
5/21 anonim válasza:
3 gyereket tervezünk (2 már van), addig maradnék itthon, amíg a legkisebb be nem tölti a 3-at. Ezután muszáj neki a társaság. De sajna a legkisebb már bölcsis lesz, a piszkos anyagiak miatt. Legalább az első kettő gyerekem nem bölcsis, az is valami.
7/21 anonim válasza:
Meddig?
3 évnél tovább semmiképpen.
Egyszerűen nem akrnék leépülni és a játszótér-főzés- otthonlét háromszögen leélni az életemet.
kell amunk, az emberek társasága, nem csak anyukatémák..
Engem nem elégít ki csak az anyaság, ez van.
A kicsi 2,5 éves koráában megyek vissza dolgozni.
A fiam is járt bölcsibe, oviba, most iskolás, nem lett semmi baja.
8/21 anonim válasza:
En is hasonlo vagyok mint a 13:43-as valaszado. Szeretem a munkamat es kicsit karrierista tipus is vagyok ami nem jelenti azt, hogy nem imadom a csaladom. Szeretek emberek kozott lenni, dolgozni, problemakat megoldani. Amikor hazamegyek akkor meg var a kisfiam lehet menni jatszoterre, jatszni, hancurozni ugyhogy nekem ez feludules es kikapcsolodas a szellemi munka utan. En sem vagyok az otthon ulo tipus evekig es nem ugy erzem, hogy emiatt elhanyagolnam a csaladom vagy a kisfiam barmi hatranyt szenvedne. De persze ha otthon szeretnek maradni jo lenne ha a ferjem keresne annyit, hogy megtehetnem de emiatt nem kell aggodnia. :)
9/21 anonim válasza:
Nem. Imádom a munkámat, és alig várom, hogy csinálhassam.
10/21 anonim válasza:
én megtehetném, de nem vállanám hogy háztartásbeli legyek. önként vállaltam, hogy 3 évig itthon maradok vele, mert sztem első 3 évben az a jó ha az anyával van, de tovább nem, megőrülnék. azért nem nagy szociális élet mindennap a játszóra járni, hát még télen, és hát nem is olyan szellemi kihívás, főleg az elején....más kérdés, hogy most jön a kistesó, szóval még 3 évet rá kell húznom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!