Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudok megbékélni a nevével...

Nem tudok megbékélni a nevével! Hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés

Már van egy 2 éves kislányunk és most várjuk az öcsit. Csak az a baj, hogy a férjem Ákost szeretne, én meg Csegét. Azt mondta, mivel a kislány nevét én választottam, ezért ő legyen Ákos. Próbálom szoktatni magam a gondolathoz, de valahogy mindig a Csegénél lyukadok ki. Persze tudom én hogy az a lényeg, hogy egészséges legyen. De én úgy érzem, hogy az név fog rá illeni.

Ja és epekőves lettem vele, úgy hogy szigorú diétán vagyok. Meg amikor begörcsölök és szaladunk az ügyeletre szuriért. Mindig az jut eszembe, hogy én szenvedek meg érte, akkor miért nem lehet az a neve, amit én szeretnék.

Hogy győzzem meg? Kérlek segítsetek.

24 km

2011. aug. 10. 15:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Bocs az offért!

tegnap 19:30-nak!

Na engem aztán senki se kérdezett meg szülésnél, h milyen nevet írjanak a gyerek kezére! Apuka végig velünk volt, így szerintem vele beszélték ezt meg, amikor elvitték mosdatni a babát, mert még csak hallani se hallottam semmi ilyesmit. Bár az tény, h az anyakönyves nőcinek én diktáltam be az adatokat. :)

Meg én már inkább a szülésznő vagy a doki nevét adnám a picinek (kivéve ha nagyon béna :) ), ha nem jutna eszembe hirtelen semmi. De ezt azért, mert mi nem szerettük volna ha ugyanúgy hívják a gyereket, mint minket. :)

2011. aug. 11. 09:14
 22/22 anonim ***** válasza:

Tegnapi 19.30-as vagyok.

Az én nevemet úgy értettem, hogy az én általam választott nevet.

Nálunk mindig az anyukát kérdezik meg, és beleírják a kiskönyvbe a neveket. Fiút és lánynevet is be kell diktálni.

2011. aug. 11. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!