Probalta mar valaki, hogy a nevvalasztasba bevonta a pocak-lakojat? Tehat megkerdeztetek a babotokat leendö nevevel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mar hallottam olyat, hogy neveket mondogatott a kismama es varta, hogy jelezzen a baba, melyik nev tetszik neki. A kerdesem az, hogy lehet-e ebben hinni, "müködik"-e, vagy csak ez is egy edes kis jatek a babankkal... :)2009. febr. 9. 10:59
1/1 anonim válasza:
Szia
Lehet hogy csak edes kis jatek...de nekem bejott. :)
Mi apucival vegigneztuka neveket...es mit ne mondjak jo sokat kivalasztottunk. Lanyt fiut egyarant. Aztan szepen elkezdtem beszelgetni a pocilakommal (akkor meg nem tudtuk a nemet) es egyszeruen ereztem hogy nem tetszik neki. Nem tudom leirni az erzest de tudtam, hogy nem ez a nev az amit neki adnom kell.
Az osszes lanynev kiejtese utan kezdtuk a fiu neveket...amibol aztan sikeresen valsztott/tunk egyet...es lass csodat tenyleg fiam lesz :)
Szoval ha hiszel benne mukodik :) ugyan ugy ahogyan a beszelgetesek a babaval. Ahogy tudsz vele kommunikalni, ahogy a kerdesekre rugdosassal valaszol...
En kiprobalnam a helyedbe...ha masra nem is de jatszani jo
Boldog babavarasat
39 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!