Mit tennél ha a megálmodott, szeretett lányka neved valami vicceset hozan ki a férjed nevével egybe mondva? Lemondanál róla, akkor is ha az volt az álmod?
Aranyos:)))
Én 2. névnek adnám és lenne Mag ....Nóra.
Nem szeretnék másik nevet neki (ezt már mondták hogy tegyünk a Nóra elé valamit) de akkor meg egész életében magyarázhatja hogy nem vagyok ám Piroska, Nóra vagyok csak ott van előtte az a Piroska...csomó helyről le is hagyják a második nevet, tudom mert nekem is kettő van. a férjemnek is és a második nevünket legtöbben nem is tudják...
Az én vezetéknevem pedig N-nel kezdődik ráadásul őrült hosszú is... de még ha csak N.ként rövidülne az is hülyén hangzik hogy xy N.Nóra...
Nem lehet úgy anyakönyvezni valakit, hogy egy betű legyen a keresztnév helyén.
Vigyázz: a babád fogja ezt a nevet viselni egy életen át, nem te. Én nem tolnék ki így vele. Nekem is van álom fiúnevem, gyerekkorom óta annak akartam nevezni a babámat, ha fiam lesz, de pechemre az exemet is így hívják, úgyhogy ez a név egy életre kilőve. :-( Túl lehet élni, hidd el, nem dől össze a világ, ha a lányod nem Nóra lesz, vagy a Nóra csak a második keresztneve lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!