Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennél ha a megálmodott,...

Mit tennél ha a megálmodott, szeretett lányka neved valami vicceset hozan ki a férjed nevével egybe mondva? Lemondanál róla, akkor is ha az volt az álmod?

Figyelt kérdés
a vezeték név utolsó szótagja -mag és Nóra nevet szerettem volna adni a lányomnak, most mindenki azt mondja ne toljak ki vele, egész életében hallgatja majd hogy "felveszed MAGNÓRA?".
2010. nov. 3. 22:20
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem ezt a nevet és nem tetszik másik :(
2010. nov. 3. 22:21
 2/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk persze könnyebb lenne megítélni, ha mondanál konkrét vezetéknevet. De szerintem mire ő felnő, nem is fogják ismerni ezt a szót: magnó- úgyhogy ezzel szerintem nem fognak viccelődni. nekem ez nem tűnik durvának.
2010. nov. 3. 22:25
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos:)))

Én 2. névnek adnám és lenne Mag ....Nóra.

2010. nov. 3. 22:27
 4/20 fotucsok ***** válasza:
Szerintem ez nem gáz. Mikor csak a kérdést olvastam valami tök hülyeségre gondoltam. (Pl kukor ica, vagy túró rudolf :)De ez egyáltalán nem vészes!!!! Amúgy meg mindenkit csúfolnak, ha akarnak. Ha nem a neve miatt, akkor a haja színe miatt, vagy a fogai miatt :) (a csúfolósdi ilyen gyerekbetegség ) Én emiatt simán adnám ez a nevet.
2010. nov. 3. 22:31
 5/20 fotucsok ***** válasza:
100%
igaza van az elsőnek, mi az a magnó????? :)))))
2010. nov. 3. 22:33
 6/20 anonim ***** válasza:
45%
Van megoldás. Ne így legyen, hogy pld. Germag Nóra, hanem kapja meg a Te vezetékneved első betűjét a nevében... (pld. Germag. D. Nóra) Így lehet anyakönyvezni, és "eltünteti" a magnóra szót :)
2010. nov. 3. 22:36
 7/20 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy a gyerekek mindig találnak alkamat a csúfolódásra, cukkolásra! Hihetetlen, hogy mindenből ki tudják hozni! Szerintem hagyd. Nálunk még Nagy Tamásnak is volt gúnyneve... Képzelheted... De ez az ÉN véleményem kizárólag...
2010. nov. 3. 23:33
 8/20 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék másik nevet neki (ezt már mondták hogy tegyünk a Nóra elé valamit) de akkor meg egész életében magyarázhatja hogy nem vagyok ám Piroska, Nóra vagyok csak ott van előtte az a Piroska...csomó helyről le is hagyják a második nevet, tudom mert nekem is kettő van. a férjemnek is és a második nevünket legtöbben nem is tudják...

Az én vezetéknevem pedig N-nel kezdődik ráadásul őrült hosszú is... de még ha csak N.ként rövidülne az is hülyén hangzik hogy xy N.Nóra...

2010. nov. 3. 23:34
 9/20 anonim ***** válasza:
Akkor ne törődj semmivel és add a Nórát neki!:)Szerintem már ő is Nórának készülődik:)
2010. nov. 4. 00:15
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem lehet úgy anyakönyvezni valakit, hogy egy betű legyen a keresztnév helyén.

Vigyázz: a babád fogja ezt a nevet viselni egy életen át, nem te. Én nem tolnék ki így vele. Nekem is van álom fiúnevem, gyerekkorom óta annak akartam nevezni a babámat, ha fiam lesz, de pechemre az exemet is így hívják, úgyhogy ez a név egy életre kilőve. :-( Túl lehet élni, hidd el, nem dől össze a világ, ha a lányod nem Nóra lesz, vagy a Nóra csak a második keresztneve lesz.

2010. nov. 4. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!