Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már a sírba visz a párom!...

Már a sírba visz a párom! Nektek nincs ilyen problémátok?

Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok, és ahelyett hogy engem babusgatna, állandóan féltékenykedik. Ma elmentem a kozmetikushoz megcsináltatni a szemöldököm, és teljesen kiakadt, hogy én kinek csinosítom magam... ha normálisabban áll a hajam, akkor is... már kiakaszt, pedig én sose adtam rá okot, még hogy gyanúja is felmerüljön hogy megcsalom, vagy más kellene, ezzel ellentétben ő már egy párszor. Annyira felidegesít, hogy félek valami baja lesz a gyereknek. Már mondtam neki, hogy egyre ormótlanabbnak érzem magam és muszáj valahogy kinéznie legalább a fejemnek ha már a testem és a ruhákkal nem tudom. meg mondtam neki már egy jó párszor hogy a gyerekével szórakozik, már ezt a pár hónapot kibírhatná amég meg nem születik, utána idegesítsen, de ne a gyerekét. Még a hasamba utálni fogja az apját hogy milyen hülye...
2009. ápr. 11. 13:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%
atyauristen!! ez a noszemely egy elmebeteg:D:D:D
2009. ápr. 11. 17:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy hülye, szerintem inkább fel van zaklatva. Kedves válaszolók, akik negatív véleményeket írtok a kérdezőtől voltatok már hasonló helyzetben? Nem hinném. Egy terhes nőnek 2X annyi szeretetre van szüksége, mint amúgy.Fontos, hogy érezze nincs egyedül. Ha valaki ehelyett csak féltékenykedést és negatív kritikát kap, nem csodálom, ha kibukik és el van keseredve. Azt hiszem, hogy kevés olyan dolog van, amit egy babás nőnek ne lehetne elnézni. Higgyétek el borzasztó dolog egy gyermeket úgy kihordani , hogy az ember "egyedül" van!!!
2009. ápr. 11. 17:28
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem azert mondom de a kerdezo nem azt a kerdest tette fel:Szerintetek hogy all a csinaltatott szemoldok?

Es azt irta h "megcsinaltatni a szemoldokom" az nem azt jelenti h tetovaltatott,en is kozmetikussal szedetem a szemoldokomet.

Inkabb ne is irjatok ha nem a kerdesre valaszoltok!

Kerdezonek:

1:A parod oruljon neki h terhesen is csinos vagy es nem hagyod el magad.

2:Nyugi.Baratnomnel is hasonlo volt a szitu,ugy h tudom mit erzel.

3.NE FOGLALKOZZ VELE!Egyik fuleden be,masikon ki.Nem erdemes idegesitened magad foleg a baba miatt.

4.Vidd el uh-ra vagy a vizsgalatokra,hidd el el fog olvadni a pocaklakotol.

Es fontos az is h tolts vele minel tobb idot,h lassa h te ugyanugy szereted.Menjetek moziba,szinhazba stb...ha megengedhetitek.Vagy a nagyobb gyerekedet vidd el a nagyihoz es csinalj otthon romantikus,gyertyafenyes vacsit.

Kitartast neked!

28 hetes kismami

2009. ápr. 11. 18:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem,hogy mért lettem lepontozva,mert megírtam,hogy én kidobtam a páromat ezért a viselkedésért?
2009. ápr. 11. 18:56
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Elozonek:mert itt nagyon sokan csak egy iranyba neznek,es nem fogjak fel h lehet mas is ilyen helyzetbe mint te vagy a kerdezo.

En jo kapcsolatba vagyok a ferjemmel megis megtudom erteni az ilyen kismamakat mint te.

Lehet jobban is tetted h kiraktad,legalabb nyugodt volt a terhesseged masik fele.

Ne is foglalkozz a lepontozassal,en mar megszoktam.

udv:az elotted iro 28 hetes kismami vagyok

2009. ápr. 11. 19:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én megértelek téged. Elég érdekes válaszokat kaptál amugy...szóval az én párom is gyagyás lett. Eddig sem csaltam meg tiszta örület hogy majd pont most fogom. Tény hogy jót tesz nekem a terhesség és mindenki dicsér,öt meg eszi a fene ahelyett hogy büszke lenne rám! Neki is mondom,egy darabig fel is fogja de aztán megint kezdi. Na meg a másik hogy mikor kicsit rosszabb kedvem van a hormonok miatt akkor jön azzal hogy mert én már biztos nem szeretem öt és azért vagyok ilyen. Annyira fel szokott engem is idegelni,hogy nem tud megérteni,de már inkább ráhagyom. Néha elkeseredek hogy nincs jövönk,ugyanis mi nemrég jöttünk össze,hamar összejött a baba,de aztán valahogy mindig jóra fordul minden... :) remélem nektek is igy lesz!
2009. ápr. 11. 19:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is megértelek, mert ugyanebben a szituban vagyok. Táppénzen vagyok, esti suliba járok egyébként pedig otthon vagyok egész nap. Egy barátnőm van akivel elég sűrűn tudok találkozni de csak este mert ő is dolgozik. Itt a jó idő de nekem egyedül kell mennem a Margitszigetre sétálni mert ő éjszakás és nappal alszik, de nem is ez a baj ha nem az hogy féltékenykedik. Jönnek a hülye beszolásai, "hogy persze nem is egyedül mentél, meg ki tudja, hogy kivel voltál stb."Szóval tudom milyen idegesítő, de már megszoktam fel se veszem tőle. Tudom, hogy könnyű mondani, hogy hagyd rá, de a babád érdekében mit tehetnél? meg amúgy is gondolkozzon már el egy kicsit pont babásan fogod megcsalni nem?
2009. ápr. 11. 22:03
 18/21 anonim ***** válasza:
70%

Szia, onzo a parod szerintem. Orulnie kellene neki, hogy csinos akarsz lenni!

Eleg ideges volt a kerdesed es a valaszaid stilusa is, nem tudom, de talan nem is kellett volna ujbol babat vallalnod igy! Gondolom azert nemcsak a szemoldokon vesztek ossze, hanem sok minden mason is, nem?

2009. ápr. 12. 03:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélkezni akarok, csak egy tanácsot adni: szerintem beszélgess őszintén a pároddal. Nyugodtan mondd el neki, hogy szeretnéd csinosnak érezni magad a terhességed alatt is.(hangsúlyozva, hogy elsősorban magadnak és persze neki szeretnél tetszeni)

Én mindent próbálok megbeszélni a párommal, hogy ne érezze, hogy bármiből is kimaradna a baba miatt. Még nehezen érzi át a helyzetet, de a beszélgetés sokat segít abban, hogy megértő legyen.

Ha szeretitek egymást, ezek a kezdeti nehézségek egy kis türelemmel, egymásra figyeléssel megoldhatók.

14 hetes kismami

2009. ápr. 12. 08:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Először is nyugodj meg és gondold végig nyugodtan. Sajnálom ezt a rengeteg lehurrogást, sajnos nem mindig kommunikálunk úgy másokkal, ahogy azt elvárnánk pl. és sokak elfelejtik, mennyire bonyolult lelkiállapot ez és milyen nehéz feldolgozni. Szerintem beszélgess vele sokat, mondd el mi bánt, teljesen őszintén.

Nem írtál arról, milyen az intim kapcsolatotok. Sokunk nem kívánja úgy ilyenkor a párját mind máskor, lelkileg bezárultabb. Én pl. szinte egyáltalán nem gondolok a sexre hónapok óta. Tudom, hogy szörnyű, ha együtt is vagyunk, sem konkrétan úgy... egyszerűen nem megy! Eleinte féltem, hogy komoly gondokat fog okozni, de megértette, megbeszéltük. Sőt, kerestem anyagot hozzá a Neten is...

Fontos, hogy támogassátok egymást, most ez mindennél fontosabb, csak megtaláljátok egymás nyelvét, hiszen együtt éltek? Én drukkolok!! 19 hetes...

2009. ápr. 12. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!