Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 héttől vizesedik a lábam...

36 héttől vizesedik a lábam nektek is van ilyen problémátok mit tettetek? Ilyenkor ez már természetes?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 07:57
 1/7 anonim ***** válasza:
előfordulhat, bár nem feltétlenül természetes. fordulj a védőnőhö, vagy orvoshoz, mert toxémia kísérő tünete is lehet. a vizeletet kell vizsgálni, hogy van-r benne fehérje, vagy hogy a vérnyomásod rendben van-e. ha minden oké, akkor csak ilyen alkat vagy, de ezeket innentől hetente többször kellene szűrni, hogy a baba is és te is biztonságban legyél!
2009. okt. 17. 08:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, hogy csak a 36. héttől. Én a 20. héten kezdtem vizesedni, folyton mennem kellett laborba, hogy nincs e fehérje a vizeletbe, a 34. héttől már vérnyomáscsökkentőt is szednem kellett. 38 hétre szültem, a kórházban már olyan vizes volt a lábam, hogy apukám 44-es méretű papucsába nem fért bele a 38-as lábikóm. Lila, szinte fekete színe volt, fájt, olyan volt, mint egy elefánté. Szülés után 2 hónappal ment le az összes víz, de úgy, hogy már bevettem vízhajtót, mert nem bírtam tovább. A dokik mindig csak azt mondták majd lemegy ne aggódjak. Szóval örülj neki, hogy csak most jött elő.

Sok sikert a szüléshez.

2009. okt. 17. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos előfordul a vizesedés a vége felé. Persze tényleg érdemes megnézetni, hogy nincs e más probléma is. Nekem szülés előtt két nappal kezdett nagyon vizesedni a lábam, úgyhogy nálam ez a közelgő szülést mutatta. Vigyázz magatokra.
2009. okt. 17. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Hétfőn megyek nstre és uh majd szólok a dokimnak!
2009. okt. 17. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
33+5 hetes vagyok és már esténként vizesedek. Sokat nem tehetsz ellene. Sokat kell pihenni, felpolcolt lábakkal. Sószegény étrend.
2009. okt. 17. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy én is már félidőtől szenvedtem...

Az viszont lehetséges ha nagyon vizesedsz lehet hogy hamarabb fog jönni a baba.Nekem a 37. héten elfolyt a m.víz:)

Tenni nagyon nem tudsz ellene,gondolj arra hogy már nincs sok hátra jönnek a boldog babapercek:)

Könnyű szülést neked...

2009. okt. 17. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár én még csak a 35. hétben vagyok, de nem vízesedek. Amit teszek ellen minden egyes esti tussolásnál hideg vízzel öblítem a lábszáramat, ez ugyanis váltva meleg vízzel erősen erősiti a vénák falát. Ha nincs terhességi toxémiád és más egyébb panaszod, csak egyszerűen vízesedsz, akkor próbáld ki ezt. Nekem is estére kicsit dagadtabb az egész lábam, de van hogy reggel felkelek megmérem a sulyom és másfél kilóval vagyok könnyebb, tiszta csontos a lábfejem is ilyenkor. Kicsit megmozgatom még az ágyban a bokámat és a lábfejemet megtornáztatom, csak utána kezdem anapot, ennyi torna nagyon is hasznos, próbáld ki.

2009. okt. 17. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!